den4o7 Публикувано Юни 25, 2010 Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Здравейте. Въпроса ми е - не съм инсталирал никакви кирилизатори, поради простата причина, че Windows 7 си има такъв. Но какъв е въпроса? - Свикнал съм на FlexType-а на Windows XP, а на Win 7-ката някои букви за разменени с други. Например при Flex Type "W" е "В", a при Win 7, "W" е "Ш". Има и още промени. Много ми е шибано. Ако някой знае как да се оправя, ще съм му благодарен. Забравих да спомена, че не съм инсталирал FlexType на Win 7-цата, защото бъгясва. Надявам се да помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgievdg Публикувано Юни 25, 2010 Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Здравейте. Въпроса ми е - не съм инсталирал никакви кирилизатори, поради простата причина, че Windows 7 си има такъв. Но какъв е въпроса? - Свикнал съм на FlexType-а на Windows XP, а на Win 7-ката някои букви за разменени с други. Например при Flex Type "W" е "В", a при Win 7, "W" е "Ш". Има и още промени. Много ми е шибано. Ако някой знае как да се оправя, ще съм му благодарен. Забравих да спомена, че не съм инсталирал FlexType на Win 7-цата, защото бъгясва. Надявам се да помогнете. Избери Българска традиционна фонетична клавиатура. В момента пиша така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Юни 25, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Избери Българска традиционна фонетична клавиатура. В момента пиша така. Мерси много, ама много! Нямаш си и на представа колко много ти благодаря и колко много се радвам! Сякаш отново са ми поникнали ръце и мога да пиша бързо!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост