doktor_haus Публикувано Юни 22, 2010 Report Share Публикувано Юни 22, 2010 здравейте проблема ми е следния когато влезна в играта контра страйк и ми исписфа тая табела и ме изхвърля от играта.. , пробвах със друг контра страйк клиент,резултата е същия ето screen на проблема послепис: някъде бях чел че този файл е системен , ако може помагайте Послепис2: много се извинявам ако съм объркал раздела за темата и ще помоля ако е на грешното място да бъде поместена от модераторите, още веднъж се извинявам ако съм сбъркал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Юни 22, 2010 Report Share Публикувано Юни 22, 2010 1.Контрол панел -> Administrative Tools -> Event Viewer и проверяваш грешките2.сканирай за вируси.3.Старт-Run-sfc /scannow Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Юни 22, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 22, 2010 1.Контрол панел -> Administrative Tools -> Event Viewer и проверяваш грешките2.сканирай за вируси.3.Старт-Run-sfc /scannow вируси нямам сканирал съм го с eset smart sekuriti[платена е] malvare by anti malware , super antispiware [двете са платени версии] 3 то завърши и не показа никви грешки послепис качих файловете от event viwera да видите и вие че нз кое е грешката от сичкоDesktop.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wsar Публикувано Юни 23, 2010 Report Share Публикувано Юни 23, 2010 Кажи какъв софтуер си слагал или махал от компа преди да се появи проблема? Всъщност какво си правил въобще по компютъра преди това? Наличието на някакъв вид зловреден код също е възможен причинител. Иди в C:\Windows\System32 и погледни дали го имаш този файл (msvcr70.dll). Вероятно липсва или ако е там е повреден, но причината каква е... с инфото, което си дал и на боб да хвърляме няма как да разберем. Дръпни това, разархивирай го и сложи в C:\Windows\System32, ако евентуално преди това си установил, че такъв файл си има и те попита дали искаш да го замениш се съгласи. Рестартирай компа и пробвай пак. P.S. И занапред гледай да играеш по-малко на CS и повечко да влизаш в часовете по български език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Юни 23, 2010 Report Share Публикувано Юни 23, 2010 Липсва dll файл.Ето свали го от тук -> http://www.dll-download.net/index.php?page=search Записваш го в папката C:\WINDOWS\system32 -> След което -> Start->run->Въвеждаш следното regsvr32 "C:\WINDOWS\system32\msvcr70.dll". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alextrasza Публикувано Април 9, 2013 Report Share Публикувано Април 9, 2013 Изтеглих dll файла и го качих в system32 влезнах в run и копирах това което сте дали и ми излиза че нямам програма с която да го отворя препраща ме към някаква програма open freely но като я инсталирам после пише че някакъв файл от нея не се е запаметил ако желаете ще споделя и снимков материал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Април 9, 2013 Report Share Публикувано Април 9, 2013 Проблемите може да са много, но... Каква ти е видеокартата? С колко актуален драйвър е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 10, 2013 Report Share Публикувано Април 10, 2013 Често липсата на DLL идва от това, че не е инсталиран DirectX.Имал съм същия случай. Пускам играта, въртя се из менютата и таман да вляза в игра при прехвърлянето спира и изписва липсващия DLL.Не знам какво точно ти иска, виж гугъла, но да те предупредя, че някои DLL-и могат да се регистрират. Става лесно с някои прости програми, вместо ръчно през CMD. Но първо виж на къде духа вятъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2013 Report Share Публикувано Април 10, 2013 Изтеглих dll файла и го качих в system32 влезнах в run и копирах това което сте дали и ми излиза че нямам програма с която да го отворя препраща ме към някаква програма open freely но като я инсталирам после пише че някакъв файл от нея не се е запаметил ако желаете ще споделя и снимков материалА проблемът ти като на оригиналния автор на темата ли е или е някакъв друг? Конкретизирай първо, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост