Jump to content

Препоръчан пост

здравейте проблема ми е следния:)

когато влезна в играта контра страйк и ми исписфа тая табела и ме изхвърля от играта.. , пробвах със друг контра страйк клиент,резултата е същия

ето screen на проблема

послепис: някъде бях чел че този файл е системен , ако може помагайте :)

Послепис2: много се извинявам ако съм объркал раздела за темата и ще помоля ако е на грешното място да бъде поместена от модераторите, още веднъж се извинявам ако съм сбъркал

post-12359-055123400 1277227553_thumb.jpg

Сподели другаде

1.Контрол панел -> Administrative Tools -> Event Viewer и проверяваш грешките

2.сканирай за вируси.

3.Старт-Run-sfc /scannow

вируси нямам сканирал съм го с eset smart sekuriti[платена е] malvare by anti malware , super antispiware [двете са платени версии] 3 то завърши и не показа никви грешки

послепис качих файловете от event viwera да видите и вие :) че нз кое е грешката от сичко

Desktop.rar

Сподели другаде

Кажи какъв софтуер си слагал или махал от компа преди да се появи проблема? Всъщност какво си правил въобще по компютъра преди това? Наличието на някакъв вид зловреден код също е възможен причинител.

Иди в C:\Windows\System32 и погледни дали го имаш този файл (msvcr70.dll). Вероятно липсва или ако е там е повреден, но причината каква е... с инфото, което си дал и на боб да хвърляме няма как да разберем. Дръпни това, разархивирай го и сложи в C:\Windows\System32, ако евентуално преди това си установил, че такъв файл си има и те попита дали искаш да го замениш се съгласи. Рестартирай компа и пробвай пак.

P.S. И занапред гледай да играеш по-малко на CS и повечко да влизаш в часовете по български език. :thumbsup:

Сподели другаде

Липсва dll файл.Ето свали го от тук -> http://www.dll-download.net/index.php?page=search

Записваш го в папката C:\WINDOWS\system32 -> След което -> Start->run->Въвеждаш следното

regsvr32 "C:\WINDOWS\system32\msvcr70.dll"

.

Сподели другаде

• 2 years later...

Изтеглих dll файла и го качих в system32 влезнах в run  и копирах това което сте дали и ми излиза че нямам програма с която да го отворя препраща ме към някаква програма open freely но като я инсталирам после пише че някакъв файл от нея не се е запаметил :) ако желаете ще споделя и снимков материал

Сподели другаде

Често липсата на DLL идва от това, че не е инсталиран DirectX.

Имал съм същия случай. Пускам играта, въртя се из менютата и таман да вляза в игра при прехвърлянето спира и изписва липсващия DLL.

Не знам какво точно ти иска, виж гугъла, но да те предупредя, че някои DLL-и могат да се регистрират. Става лесно с някои прости програми, вместо ръчно през CMD. Но първо виж на къде духа вятъра.

Сподели другаде

Изтеглих dll файла и го качих в system32 влезнах в run  и копирах това което сте дали и ми излиза че нямам програма с която да го отворя препраща ме към някаква програма open freely но като я инсталирам после пише че някакъв файл от нея не се е запаметил :) ако желаете ще споделя и снимков материал

А проблемът ти като на оригиналния автор на темата ли е или е някакъв друг? Конкретизирай първо, моля.

Сподели другаде