Marshala90 Публикувано Юни 21, 2010 Report Share Публикувано Юни 21, 2010 Здравейте!На снимката долу са иконите, ако някой не е разбрал какво искам да кажа. Имам свалени икони в .ico и .png формат, но не знам как да ги подменя с моите. Не искам да използвам някаква програма която винаги да е пусната за да бъдат иконите сменение. Ако може да ми кажете начин да го направя ръчно или с програма която ги подменя, но не трябва да работи за да бъдат иконите подменени.http://img821.imageshack.us/img821/9589/snap3k.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Юни 21, 2010 Report Share Публикувано Юни 21, 2010 Изтегли си програмата -> Resource HackerНамираш фаила C:\Windows\system32\ -> shell32.dll Копирай го и го отвори с Resource Hacker.Подменяш иконите които искаш,записваш промените и слагаш новия си shell32.dll на мястото на стария. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юни 21, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2010 Нещо не моа ги оправя тез икони т.е. хич не моа да ги намеря little хелп ако може Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 До колкото си спомням повечето програми за смяна на иконите не е необходимо да са постоянно включени след осъществяването на подмяната на иконите. Сещам се за няколко програми като IconTweaker, Auslogics Visual Styler, Stardock IconPackager и т.н. Ако е за смяната само на shell иконите пробвай Y'Z Toolbar 1.3. Мисля, че можеха да се създават и собствени теми в които да добавиш своите икони... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 1, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Един път IconPackager-a не е (не става за Shell-а), а другите може и да ги пробвам някой път, но сега съм си сложил Windows 7 все пак благодаря за помоща ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост