Jump to content

Как да си сменя Shell иконите

Препоръчан пост

Здравейте!

На снимката долу са иконите, ако някой не е разбрал какво искам да кажа. Имам свалени икони в .ico и .png формат, но не знам как да ги подменя с моите. Не искам да използвам някаква програма която винаги да е пусната за да бъдат иконите сменение. Ако може да ми кажете начин да го направя ръчно или с програма която ги подменя, но не трябва да работи за да бъдат иконите подменени.

http://img821.imageshack.us/img821/9589/snap3k.jpg

Сподели другаде

Изтегли си програмата -> Resource Hacker

Намираш фаила C:\Windows\system32\ -> shell32.dll

Копирай го и го отвори с Resource Hacker.

Подменяш иконите които искаш,записваш промените и слагаш новия си shell32.dll на мястото на стария.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

До колкото си спомням повечето програми за смяна на иконите не е необходимо да са постоянно включени след осъществяването на подмяната на иконите. Сещам се за няколко програми като IconTweaker, Auslogics Visual Styler, Stardock IconPackager и т.н.

Ако е за смяната само на shell иконите пробвай Y'Z Toolbar 1.3. Мисля, че можеха да се създават и собствени теми в които да добавиш своите икони...

Сподели другаде