solsys Публикувано Юни 20, 2010 Report Share Публикувано Юни 20, 2010 Закупих си нова клавиатура logitech g11 , но имам един проблем с нея, който не зная как да разреша. Наскоро ми се скапа Windows и когато реших да го преинсталирам в момента когато се появи съобщението press any key to boot from cd натискам аз натискам нищо не става. налойи се да си включа старата клавиатура за да мога да стартирам инсталацията. Изглежда логитеча се активира след като Windows зареди, но се замислих, че ако е така няма да мога да вляза в биоса. Е не е така когато тръгне компа и натисна веднага дел влизам. Та ако някой може да ми помогне да отстраня този проблем защото е крайно неудобно да си вадя старата клавиатура всеки път когато искам да си преинсталирам Windows, а и все пак си купих нова клавиатура с презумцията че ще е по-добра от старата. Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 20, 2010 Report Share Публикувано Юни 20, 2010 Ако новата клавиатура е USB, виж в биоса дали има опция USB Keyboard Support в Integrated Peripherals и я разреши (Enabled). Logitech се произнася "лоджитек". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
solsys Публикувано Юни 21, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2010 10x оправи се точно така ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост