snuri Публикувано Юни 23, 2010 Report Share Публикувано Юни 23, 2010 Явно има предвид оригиналния диск на камерата(каквато не са дали!Защо ли ....).Я кажи какво ти изписва като пуснеш камерата и дали ти изписва.Защото мойта камера се инсталира по много странен начин(от диска с драйверите) иска да му покажа едно по едно файловете от които има нужда.Няма начин да не работи с тея драйвери които Night_Raven ти е дал. [/url] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Юни 24, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2010 имам в предвид оригиналния драйвър е на диск,все пак ви Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Юни 24, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2010 ами нищо не ми изписва това е проблема ;(а като инсталирам драйвъра ми показва това което съм качила в един от предишните постове :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 25, 2010 Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Този драйвер вече трябва да пасне. Няма автоматизирана инсталация и ще трябва да се инсталира ръчно. Ако не знаеш как, ето инструкции: Разархивирай го някъде. Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK. Двоен клик върху PC Camera -> бутон Reinstall Driver. Избери No, not this time -> Next. Избери Install from a list or specific location -> Next, остави отметка само на Include this location in the search, кликни Browse, посочи папката с драйвера, кликни Next, изчакай да се инсталира драйверът и накрая кликни Finish. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Юни 25, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2010 довечера ще пробвам мерсиии Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Юни 25, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2010 yes!!!Този стааана супер много се радвам хиляди благодарности имам да черпя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 приятели, и на мен ми стана проблем камерата. Пишеше че не трябва драйвер, но в "моят компютър" ми излиза като устройство USB Video Device, но не изкарва изображение. Намерих някакъв драйвер за друга камера, и излиза от там на програмката изображение но засича.....Вижте я на снимкатна и дайте и на мен драйвер, моля. Пише това за нея.-WEB CAMERA c-27, УЕБ КАМЕРА С МИКРОФОН 5.0 WEB CAMERA c-27 -5,0 Мега пиксела цифрова камера CMOS сензор.-6 светодиода за инфрачервено нощно виждане с възможност за настройване на LED светлината с копчето за контрол.-Микрофон-лесно се монтира на лаптоп.-работи чудесно с Skype, MSN, Yahoo и т.н.-видео формат: 24-битово RGB.-поддържа 180 градуса въртене.-kадри в секунда: (640 * 480) 30 F / S; (1280 * 960) 10 -15 F / s.-2.0/USB Съвместим с USB 1.1.-фокусен обхват: 3 см до безкрайност.-XP, Vista , Win 7 поддържа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Снимки не вършат работа. Следвай инструкциите в коментар №5 в темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Здравейте.Не исках да пускам нова тема ,понеже проблема при мен е сходен ,само че камерата е на лаптопа ми.Опитах в сайта на производителя да намеря драйвери,но уви не успях.Модела на лаптопа ми е Acer Aspire 5551G.Когато дам Divince Manager-а на инфото на камерата пише - USB Video Device.Та ако някой има идея за драйверче да каже .Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Може ли само да кажеш каква ти е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Десен бутон на "My Computer"->"Manage"->"Device Manager"И виж дали там ще я намериш като я намериш обнови драйверите и. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Пише че съм с най-доброто което е за момента ,но не намерим по абсолютно никакъв начин как да я пусна ,освен през скайп... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Значи тоест камерата все пак работи щом работи през Skype?А ти какво точно искаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Ами да направя снимка например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост