Sprint-Debugger Публикувано Юни 19, 2010 Report Share Публикувано Юни 19, 2010 Търся програма, която през определено време да предупреждава, че трябва да стана от компютъра - нещо като междучасията в училище. Примерно програмата да отчита 45 мин., след което на точно на 45-тата да издава някакъв звук и след 15 пак да издава някакъв звук, за да сигнализара, че е време за работа. Не можах да измисля добре заглавието на темата, затова ако е наложително, да се промени Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Юни 19, 2010 Report Share Публикувано Юни 19, 2010 Мисля че това ще ти свърши работа. Настройваш си няколко аларми (малко играчка е де...) като ти си задаваш интервала от време с часове.. една примерно за 10:00ч една за 10:15 после още една за 11:00ч ...за 11:15 и така колкото си искаш Alarm Me е напомнител, който ще ви сигнализира в определен от вас момент. Предлага три варианта за напомняне: с текстово съобщение (написано от вас предварително), звукова сигнализация или чрез изключване / рестартиране / log off / Stand By или Hibernate на компютъра. Позволява ви да задавате както еднократни аларми, така и повтарящи се аларми, при които можете да упоменете през колко минути, часове или дни да се активира напомнянето. Също така предлага и опция за напомняне за предстоящ рожден ден, при която можете да настройвате колко дни предварително да ви бъде напомнено. Home Page: www.qytec.netЛиценз: FreewareDownload: Alarm Me 3.4 | Mirror 1 | Mirror 2 (983 kB) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Юни 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2010 Хм, май ще свърши работа. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 20, 2010 Report Share Публикувано Юни 20, 2010 Аз също имам предложение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Юни 20, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2010 И тази е добра. Мерси! Между другото проверих в каталога за тези програми и ги нямаше. Не знам дали има други подобни, но би било добре ако се добавят или пък да се проддължи тази тема с други. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Виж и тази статия: http://pcworld.bg/?call=USE~home%3b&page=paper&n=805 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост