nelly111 Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Здравейте,наскоро ми преинсталираха комп. преди бях с Windows XP,а сега ми го направиха Windows 7 ... Проблемът е там,че отдолу там при увеличението на звука ми показва хикс и нямам звук на компа.Разрешила съм Digital Audio (HDMI),но ми пише "не е включено",ако знаете нещо пишете по-подробно,защото съм много зле :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Здравей и добре дошла.Можеш да споделиш каква ти е звуковата карта с програмата HWiNFO32(безплатна). Намери дървото за Audio, разклони го, направи снимка и я прикачи тук и/или копирай информацията от него тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nelly111 Публикувано Юни 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2010 ами те са два разклона на единия пише Audio Adapter: nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller High Definition Audio Codec:VIA VT1705 а на другия Audio Adapter:ATI RV730 - High Definition Audio Controller High Definition Audio Codec:ATi RADEON HDMI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nelly111 Публикувано Юни 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2010 ето снимки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 19, 2010 Report Share Публикувано Юни 19, 2010 Пробвай с този драйвер за звука да видим дали ще стане и пиши после. Разархивирай zip-архива, намери и стартирай файла Setup.exe в получилата се папка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nelly111 Публикувано Юни 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2010 стана,благодаря много :bravo: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост