Jump to content

Препоръчан пост

Интересувам се от следното:Един път докато бях в Skype (отбелязвам това,че на никой не съм си давал паролата) изхвърля ме и ми казва,че паролата ми е сменена.Добре няма проблем цъкам на Забравена парола дадах си e-mail адреса пратиха ми нова,въведах желаната смяна на парола и си влязах в профила и след няколко минути пак ми беше сменена паролата и като цъкнах пак на Забравена парола и си въведах e-mail-а ми каза,че не мога да си сменям паролата повече от 1 път на 24 часа.И се чудя как ми е била пак сменена паролата след като не може повече от веднъж на 24 часа?За сега нямам проблеми тъй като си направих нов скайп с друг нов e-mail,но просто исках това да попитам.
Сподели другаде

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Интересувам се от следното:Един път докато бях в Skype (отбелязвам това,че на никой не съм си давал паролата) изхвърля ме и ми казва,че паролата ми е сменена.Добре няма проблем цъкам на Забравена парола дадах си e-mail адреса пратиха ми нова,въведах желаната смяна на парола и си влязах в профила и след няколко минути пак ми беше сменена паролата и като цъкнах пак на Забравена парола и си въведах e-mail-а ми каза,че не мога да си сменям паролата повече от 1 път на 24 часа.И се чудя как ми е била пак сменена паролата след като не може повече от веднъж на 24 часа?За сега нямам проблеми тъй като си направих нов скайп с друг нов e-mail,но просто исках това да попитам.

Сега ще ти разясня предполагаемо ситуацията. :peace:

1)Някой ти е закачил кейлогър на компа и програмата му докладва Skype паролата ти.

2)Въпросният някой влиза в твоето Skype и сменя паролата ти от настройките.

3)Ти си активираш нова парола от е-mail.

4)Кейлогъра му докладва новата ти парола и той влиза с нея в Skype и я променя отново от настройките.

5)Ти опитваш отново да я активираш от e-mail но не може повече от 1 път на 24 часа.

P.S.

Следва продължение.

След 24 часа опитваш да активираш нова парола чрез e-mail обаче:

Кейлогъра му е изпратил и паролата ти за пощата , която бива сменена и вече забравяш за Skype-тo и за пощтата си.

:haha: :haha: :haha:

Сподели другаде

Сега ще ти разясня предполагаемо ситуацията. :peace:

1)Някой ти е закачил кейлогър на компа и програмата му докладва Skype паролата ти.

2)Въпросният някой влиза в твоето Skype и сменя паролата ти от настройките.

3)Ти си активираш нова парола от е-mail.

4)Кейлогъра му докладва новата ти парола и той влиза с нея в Skype и я променя отново от настройките.

5)Ти опитваш отново да я активираш от e-mail но не може повече от 1 път на 24 часа.

P.S.

Следва продължение.

След 24 часа опитваш да активираш нова парола чрез e-mail обаче:

Кейлогъра му е изпратил и паролата ти за пощата , която бива сменена и вече забравяш за Skype-тo и за пощтата си.

Възможно е. Но това, че има нов skype и няма проблеми бие твоята теория :Р

Сподели другаде

Ако е така как да се оттърва от тоя кейлогър?

Тъй като не съм наясно и не мога да ти мнение,което да ти реши проблема,мога да ти помогна само,като те насоча ЕТО ТУК,където са дискутирани доста подобни проблеми.Дано ти помогне !

Сподели другаде

До някаква степен ми помогна,но искам да разбера как се пише до тоя skype support за да ти помогнат?И все още искам да разбера откъде ще ми се лепне keyloger-a и как мога да го премахна?
Сподели другаде

Това с кейлогъра беше просто едно предположение. :)

Съпорта на Skype едва ли нещо ще ти помогне ,ама знае ли човек. ;)

Направи едно профилактично сканиране на дял C:\ с антивирусната си и с тая програма http://www.softvisia.com/download.php?view.1228 .

P.S.

Пробва ли да си смениш отново паролата на стария Skype ,чрез e-mail ?

Когато въвеждаш паролите ползвай виртуалната клавиатура ,така ако има кейлогър няма да може да ти засече паролите.

Виртуалната клавиатура се пуска така . Натискаш бутона Win+R , в полето пишеш osk и натискаш o.k.

Или в черния джам CMD пишеш osk и натискаш Enter.

Сподели другаде

Това за виртуалната клавиатура не го знаех и благодаря ти,че ми каза.Ами не съм пробвал,защото вече си имам нов скайп с който се радвам,че нямам никакви проблеми до момента.Благодаря все пак на всеки който ми помогна.
Сподели другаде

Какво толкова сте се размислили. Не сменяй нищо за момента.

Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.

Ще си проличи дали има или няма keylogger.

Сподели другаде

Мечтай си да си проличи. :giggle: :giggle: :giggle:

Да не говорим за засичане на някои от най-новите кейлогъри.

Ей сега си пуснах KGB Spy 4.2.1 и като му дадох скрит режим , HijackThis намери дядовия.

Най интересно ми беше ,че и Аваста не го засече ,докато Авирата писка.

Сподели другаде

Изказваш се доста неподготвен или просто не точно в час с нещата.

Доколкото до този KGB Spy.. това, че го няма в трея(долу до часовина), не значи нищо :wink1:

Какво очакваш да намери HijackThis ?!

Нали трябва да има някакъв процес от кейлогъра ? :) Все пак работи някак си, не може да работи под такова прикритие, че да не можеш да разбереш. С лога, който исках не очаквах HijackThis да ми каже "премахни този процес". Като имаш всички налични процеси, веднага се познава кой е непознат или познат като кейлогър. А имаш ли процеса, намираш го къде се крие и изтриваш програмата.

Сподели другаде