Nickelback Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Добър ден на всички! Аз съм нов във форума... та както и да е...проблема ми е че когато пусна някоя игра, няма значение каква е и компа сам се рестартира от давна си го има този проблем, но до сега само когато играя играта и да речем сам затворил на всякъде и става много топло и той прегрява... и да не е затворено пак си се рестартираше... та искам да попитам освен с прейнсталация мога ли да си оправя проблема когато влизам в играта и компа ми се реска...?Имам предвид когато пусна иконата и се рестартира веднага... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Написа това, но не ти хрумна въобще, че информацията е недостатъчна? Какъв е хардуерът? Каква е операционната система? Как са температурите и напреженията?Дявол го взел, има линк отгоре с големи червени букви, в който има важна информация. Как си го пропуснал не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nickelback Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Windows XP,nVidia GeForce 5500 мисля,AMD Sempron2500+1,80 GHz, 1,25 gb ram...дъното не го знам, ще питам брат ми и ще ви кажа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Напиши някаква информация за температурите на компонентите и захранващите напрежения. Можеш да използваш HWMonitor, за да ги провериш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nickelback Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Мерси, но си оправих проблема... просто върнах компа с няколко дена назад и сега всичко е ОК!Имам няколко въпроса още... но тях ще ви питам след като разбера 1 нещо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост