geraldo85 Публикувано Юни 17, 2010 Report Share Публикувано Юни 17, 2010 Здравейте,баналния проблем! Трябвам ми драйвери за Windows XP за следната машинка:Fujitsu siemens amilo li 1718celeron m440(1.86ghz,1024kb SLC,533mhz),2gb DDR2 ,160 GB SATA, 15,4" WXGA cristal view,ATI Radeon Xpress 200M(up to 256mb Hipermemory), DVD DL,WLAN Ето Тук намерих някакви,обаче модела е по-различен а и са от 2007 година.Аз и сега сложих някакви от 2007-ма,които ми бяха дали,но бутоните отгоре както и WiFi не тръгват,а и изках да са по-нови,особено за видеото.Но немога да ги намеря.На сайтовете на Ати има само за по-нови карти,а дъното изобщо не зная как да разпозная какво е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Здравей, можеш да видиш всички компоненти с HWiNFO32(безплатна) или с Everest(платена). Дай отчет/снимка на някоя от двете програми, където са показани компонентите, най-вече дъното. Предлагам ти да ползваш HWiNFO32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geraldo85 Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Ето ги снимчиците,за дъното не знам защо,но нищо не излиза http://yfrog.com/iz98951857p http://img69.imageshack.us/gal.php?g=40676254.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Пробвал ли си драйверите от тази страница? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Тук са твоите драйвери. По-точно тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geraldo85 Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Пробвал ли си драйверите от тази страница? Ето Тук намерих някакви,обаче модела е по-различен а и са от 2007 година.Аз и сега сложих някакви от 2007-ма,които ми бяха дали,но бутоните отгоре както и WiFi не тръгват,а и изках да са по-нови,особено за видеото. Тук са твоите драйвери. По-точно тук С първото място не мога да се оправя,а от второто ако не се лъжа са ми тези в момента... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Инсталирай първо този драйвер за чипсета след това останалите.Виж с този за видеото дали ще стане ?За Wireless-а тегли от тук. Има и другите драйвери. Това, че са от 2007ма нищо не значи. Не е задължително да има обновления на драйверите от 2010.Моля те, опиши начина по който инсталираш wireless драйвера, защото няма причина да не работи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Ами тук тогава има по-нови. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Ами тук тогава има по-нови.А ако не е на Intel ? Затова още от първия ми пост съм го помолил за снимка от една от програмите, но май няма да си я дочакам и ще си инсталира драйвери без да знае какво има вътре в кутията му Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 А ако не е на Intel ? Затова още от първия ми пост съм го помолил за снимка от една от програмите, но май няма да си я дочакам и ще си инсталира драйвери без да знае какво има вътре в кутията му E, сега процесора е Celeron 440 M и да не е на интел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geraldo85 Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 А ако не е на Intel ? Затова още от първия ми пост съм го помолил за снимка от една от програмите, но май няма да си я дочакам и ще си инсталира драйвери без да знае какво има вътре в кутията му Сложих снимки,не си ги видял http://yfrog.com/iz98951857p http://img69.imagesh...?g=40676254.png На този сайт на Интел,обаче не мога да се оправя Хм,странно пробвах да инсталирам driversweep , driver cleaner ,обаче и при двата ми дава една и съща грешка,когато ги стартирам. http://img824.imageshack.us/img824/1126/25558766.png Uploaded with ImageShack.us Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 E, сега процесора е Celeron 440 M и да не е на интел.А видя ли чипсета какъв му е ? Сложих снимки,не си ги видял http://yfrog.com/iz98951857p http://img69.imagesh...?g=40676254.png На този сайт на Интел,обаче не мога да се оправя Хм,странно пробвах да инсталирам driversweep , driver cleaner ,обаче и при двата ми дава една и съща грешка,когато ги стартирам.Съжалявам, наистина съм ги изпуснал. Според мен нямаш работа в сайта на Intel. Линковете, които ти дадох аз и другите колеги са точно за твоя компютър и не виждам причина да търсиш програмо-подобни за да ти намерят драйвери. Едва ли ще ти помогнат с нещо, случайно ако намерят ще са същите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geraldo85 Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Моля те, опиши начина по който инсталираш wireless драйвера, защото няма причина да не работи ? Тук отново си прав,изобщо не мога да ги инсталирам,файловете,които ми даваш не са .exe и не знам какво се прави с тях?Другите ги инсталирах,но има нещо странно.Имам чувството,че тези драйвери на АТИ не си комуникират с хардуера както трябва.Може и да говоря глупости,но графиката някакси...Освен това,буквите(когато има някакъв текст) в интернет са много странни.Не знам дали това има общо с видеокартата/драйверите.Буквите се разчитат много трудно,сякаш едвам са свързани пикселите им.И са някак леко изкривени тук-там.Мислх да не е нещо от настройките на екрана,но няма бутони за контраст,а само за сила на светлината.В някой страници цветовете,които са по-бледи се губят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 18, 2010 Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Драйверите за чипсета инсталира ли ги успешно ?За Wireless-a, свали файла, разархивирай го и на файла net5211.inf дай десен бутон и Install.Ако това не помогне, в контрол панела избери Add new hardware и избери папката, в която си разархивирал файловете. Би трябвало да стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geraldo85 Публикувано Юни 18, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2010 Драйверите за чипсета инсталира ли ги успешно ?За Wireless-a, свали файла, разархивирай го и на файла net5211.inf дай десен бутон и Install.Ако това не помогне, в контрол панела избери Add new hardware и избери папката, в която си разархивирал файловете. Би трябвало да стане. Направих това с инстала,екрана премигна за миг и нищо повече не стана,не знам дали се е инсталирал,нямам и безжична мрежа в момента за да проверя.Иначе инсталирах драйверите,които ти ми даде,да.Инсталирах и каталиста,който ти ми предложи,но проблема с буквите си стои Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост