wsar Публикувано Юни 17, 2010 Report Share Публикувано Юни 17, 2010 Здравейте, Ето на и моята първа тема във форума. Пробвах с търсачката да не би да дублирам друга подобна но нищо не открих и за това ще питам. Ако пък вече е обсъждано, моля да ме извините. По същество: Чета това: http://support.microsoft.com/kb/967715/, което е последна рецензия: 18.01.2010г. Имам легална Vista Home Premium 32-bit, Service Pack 2. Тея хубавци от M$ казват, че за Windows Vista и Windows Server 2008 трябва да се инсталира актуализацията KB950582, за да може да се изключи функционалността Автоматично изпълнение. Но в центъра за изтегляне на M$ гледам, че този ъпдейт е публикуван на 08.7.2008 г. Като изискванията за подържани OS са посочили - дрън, дрън, дрън и Windows Vista Service Pack 1. Аз гледах дали я имам инсталирана тази актуализация (KB950582), но не я откривам, а всъщност пише, че за Vista-та се предоставя и чрез Windows Update. Обаче до ден днешен не се е появявала. От друга страна ако следвам логиката си мисля, че може би е включена в Service Pack 2, но не съм сигурен а и съм се убедил, че на Microsoft не може да им се има пълно доверие. Та конкретно питането ми е, мога ли да си изключа безопасно Auto Run без да инсталирам ъпдейта KB950582, при положение, че имам инсталиран Service Pack 2? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2010 Report Share Публикувано Юни 17, 2010 Обновлението е включено в Service Pack 2 за Windows Vista. Затова и не ти се появява в Windows Update и Automatic Updates. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wsar Публикувано Юни 17, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2010 Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост