Jump to content

KB950582 влиза ли в Service Pack 2 при Vista

wsar

Препоръчан пост

Здравейте,

Ето на и моята първа тема във форума. Пробвах с търсачката да не би да дублирам друга подобна но нищо не открих и за това ще питам. Ако пък вече е обсъждано, моля да ме извините.

По същество: Чета това: http://support.microsoft.com/kb/967715/, което е последна рецензия: 18.01.2010г. Имам легална Vista Home Premium 32-bit, Service Pack 2. Тея хубавци от M$ казват, че за Windows Vista и Windows Server 2008 трябва да се инсталира актуализацията KB950582, за да може да се изключи функционалността Автоматично изпълнение. Но в центъра за изтегляне на M$ гледам, че този ъпдейт е публикуван на 08.7.2008 г. Като изискванията за подържани OS са посочили - дрън, дрън, дрън и Windows Vista Service Pack 1.

Аз гледах дали я имам инсталирана тази актуализация (KB950582), но не я откривам, а всъщност пише, че за Vista-та се предоставя и чрез Windows Update. Обаче до ден днешен не се е появявала. От друга страна ако следвам логиката си мисля, че може би е включена в Service Pack 2, но не съм сигурен а и съм се убедил, че на Microsoft не може да им се има пълно доверие.

Та конкретно питането ми е, мога ли да си изключа безопасно Auto Run без да инсталирам ъпдейта KB950582, при положение, че имам инсталиран Service Pack 2?

Сподели другаде