Jump to content

Препоръчан пост

Компютърат като го включа работи 10-15 мин максимум издава няква мелодия но не от колонките и се гаси,мислех че е от windows пробвах с преинстал но стига до инсталацията и се гаси
Сподели другаде

Доста е възможно да е от прегряване, но наистина трябва повече информация (oсобено за работните температури на компонентите). Погледни линка, който ти даде колегата.
Сподели другаде

Остави програмата HWMonitor да работи (минимизирай я) и поиграй малко на някоя игра, да видим какви максимални температури ще се достигнат. Гледай да не се рестартира и дай да видим. Иначе е добре да помислиш за ново и добро захранване, ако си с някое евтино китайско.
Сподели другаде

Ако стойностите на напреженията са верни, не са особено цветущи. Какво е захранването? Останалите компоненти какви са?

Захранването пише че е SWITCHING POWER SUPPLY MODEL:LC-B300ATX кои др компоненти и как да ги видя ?

Сподели другаде

Захранването пише че е SWITCHING POWER SUPPLY MODEL:LC-B300ATX кои др компоненти и как да ги видя ?

Съвсем препоръчително е това захранване да го смениш по-скоро с поне това Fortron 350 W за 49 лв. в интерес на добрата и надеждна работа на компютъра ти. Иначе информация за компонентите и температурите може да се получи и от Everest Ultimate 5.50.2100 (пробна версия).

Сподели другаде

• 2 weeks later...
прегледай рам памета махни ги почисти ги сложи ги пак ако пак неиска пробвай с една плочка ако са две размени ги слагаш едната ако неиска пробваш с другата говоря ако са две ако ли не пробвай с друга ако пак не става (друг вариант) процесора може да се нуждае от смяна на термо пастата почистване на всички замърсени изгледи по компютъра просто ти давам съвет с една идея напред Успех
Сподели другаде

• 3 weeks later...

Здравеите искам да ви помяля от вече 1 месец и половина компютъра ми се изключва сам много ви моля помогнете ми незнам от какво е отворих го почистих го ама пак отворих капаците и пак гасне искам да направя клип и да го кача в vbox7 и немога да направя клипа стига до половината и изгасва пак като играя цс пак изгасва много моля помогнете ми ????? email : gangss77a моля ви...

ето и температурите ми http://www.prikachi.com/images/377/2340377P.jpg

Сподели другаде

Здравеите искам да ви помяля от вече 1 месец и половина компютъра ми се изключва сам много ви моля помогнете ми незнам от какво е отворих го почистих го ама пак отворих капаците и пак гасне искам да направя клип и да го кача в vbox7 и немога да направя клипа стига до половината и изгасва пак като играя цс пак изгасва много моля помогнете ми ????? email : gangss77a моля ви...

Виж мнението на VIS по-горе.

Сподели другаде