Borista Публикувано Юни 15, 2010 Report Share Публикувано Юни 15, 2010 Компютърат като го включа работи 10-15 мин максимум издава няква мелодия но не от колонките и се гаси,мислех че е от windows пробвах с преинстал но стига до инсталацията и се гаси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 15, 2010 Report Share Публикувано Юни 15, 2010 Ахам, добре Съвети за успешна взаимопомощ (прочетете преди да пуснете нова тема) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 15, 2010 Report Share Публикувано Юни 15, 2010 Доста е възможно да е от прегряване, но наистина трябва повече информация (oсобено за работните температури на компонентите). Погледни линка, който ти даде колегата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Немога да разбера какво съм сгрешил помолих за помощ,каде да провера температурите ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Немога да разбера какво съм сгрешил помолих за помощ,каде да провера температурите ?С програмата HWMonitor 1.16. Дай снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 http://prikachi.com/images/6/2232006j.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Ако стойностите на напреженията са верни, не са особено цветущи. Какво е захранването? Останалите компоненти какви са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Остави програмата HWMonitor да работи (минимизирай я) и поиграй малко на някоя игра, да видим какви максимални температури ще се достигнат. Гледай да не се рестартира и дай да видим. Иначе е добре да помислиш за ново и добро захранване, ако си с някое евтино китайско. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Ако стойностите на напреженията са верни, не са особено цветущи. Какво е захранването? Останалите компоненти какви са?Захранването пише че е SWITCHING POWER SUPPLY MODEL:LC-B300ATX кои др компоненти и как да ги видя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Захранването пише че е SWITCHING POWER SUPPLY MODEL:LC-B300ATX кои др компоненти и как да ги видя ?Съвсем препоръчително е това захранване да го смениш по-скоро с поне това Fortron 350 W за 49 лв. в интерес на добрата и надеждна работа на компютъра ти. Иначе информация за компонентите и температурите може да се получи и от Everest Ultimate 5.50.2100 (пробна версия). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oldmcz Публикувано Юни 30, 2010 Report Share Публикувано Юни 30, 2010 прегледай рам памета махни ги почисти ги сложи ги пак ако пак неиска пробвай с една плочка ако са две размени ги слагаш едната ако неиска пробваш с другата говоря ако са две ако ли не пробвай с друга ако пак не става (друг вариант) процесора може да се нуждае от смяна на термо пастата почистване на всички замърсени изгледи по компютъра просто ти давам съвет с една идея напред Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gangss77a Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Здравеите искам да ви помяля от вече 1 месец и половина компютъра ми се изключва сам много ви моля помогнете ми незнам от какво е отворих го почистих го ама пак отворих капаците и пак гасне искам да направя клип и да го кача в vbox7 и немога да направя клипа стига до половината и изгасва пак като играя цс пак изгасва много моля помогнете ми ????? email : gangss77a моля ви... ето и температурите ми http://www.prikachi.com/images/377/2340377P.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Здравеите искам да ви помяля от вече 1 месец и половина компютъра ми се изключва сам много ви моля помогнете ми незнам от какво е отворих го почистих го ама пак отворих капаците и пак гасне искам да направя клип и да го кача в vbox7 и немога да направя клипа стига до половината и изгасва пак като играя цс пак изгасва много моля помогнете ми ????? email : gangss77a моля ви...Виж мнението на VIS по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост