nono Публикувано Юни 12, 2010 Report Share Публикувано Юни 12, 2010 Здравейте!Интересува ме как сертификат ,който е сложен на даден компютър на даден браузер(вслучея ИЕ) може да се сложи и на друг.Смисъл нещо файлове да прехвърля или нз ... и има ли такава възможност или трябва да се инсталира?Понеже се мъча да вляза някъде, а немога иска ми сертификат ,който нямам,а на другия компютър го имам ?Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 12, 2010 Report Share Публикувано Юни 12, 2010 Обикновено пренасянето на сертификат става по този начин - Изнасяне и внасяне на сертификати (импорт и експорт). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Юни 12, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2010 Еййй благодаря ти много точно това търсех,а тука е обяснено повече от хубаво даже ) Благодаря много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост