vesodimov Публикувано Юни 10, 2010 Report Share Публикувано Юни 10, 2010 Имам настолен компютър към който имам инсталиран принтер. Имам и лаптоп, на който нямам принтер. Ако си взема два Mini USB Bluetooth адаптора. Сложа единия на настолния комп, а другия на лаптопа. Ще мога ли от лаптопа да печатам на принтера , който е на настолния комп ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юни 10, 2010 Report Share Публикувано Юни 10, 2010 А я виж това или това, няма ли да ти свърши работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2010 А я виж това или това, няма ли да ти свърши работа?Първото ще ми излезе скъпо, а второто е за USB принтер, а моят не е такъв ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юни 10, 2010 Report Share Публикувано Юни 10, 2010 Първото ще ми излезе скъпо, а второто е за USB принтер, а моят не е такъв ... :DДобре, тогава най-лесния отговор е - може! Виж с Bluesoleil! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2010 :DДобре, тогава най-лесния отговор е - може! Виж с Bluesoleil!Мда. Наистина е реален вариант . Отдавна не съм го ползвал и не се сетих за него. Остава въпросът дали мога да шерна принтера и да го ползвам през тази програма, но това вече е въпрос на проба. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост