styler94 Публикувано Юни 10, 2010 Report Share Публикувано Юни 10, 2010 Така незнам точно темата дали е за тук но видях подобна, докато се рових из нета точно в тази графа, затова не ме съдете. Та по въпроса, купих си универсално дистанционно Sang f-2100 но нямам книжка с кодове за телевизора ми Sang и немога да го отключа. Та ако може някои да ми даде кодовете, ще съм му много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 10, 2010 Report Share Публикувано Юни 10, 2010 0711, 6688 ил 3308 , но казват, че задължително трябва да бъдат въведени от оригинално дистанционно. Но си струва да опиташ ... Справка - ТУК Другият вариант е чрез пълното име на модела на ТВ да намериш онлайн книжката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юни 12, 2010 Report Share Публикувано Юни 12, 2010 За всеки тлелевизор и почти всяко друго устройство може да се намери "оригинално" дистанционно или точен заместител без кодове и допълнителни главоболия. За китайски измишльотини почти не може да се намери универсално дистанционно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Юни 12, 2010 Report Share Публикувано Юни 12, 2010 Виж тук-forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=51833 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост