yordanp Публикувано Юни 9, 2010 Report Share Публикувано Юни 9, 2010 Изтеглих си една програма, която изтрива излишната информация от JPG файловете, но не мога да разбера как да я стартирам. Разбрах само че е конзолна програма, което нищо не ми говори. Бихте ли ме упътили как мога да работя с такъв вид програма? http://softsearch.ru/programs/90-731-jpg-cleaner-download.shtml Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Юни 9, 2010 Report Share Публикувано Юни 9, 2010 Щом питаш най-добре подкарай ето тази . Просто завличаш файла в джамчето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 9, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2010 Завлякох файла и ми изписа селедното: Не видях да има някаква промяна, къде съм сбъркал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Юни 9, 2010 Report Share Публикувано Юни 9, 2010 Моя грешка извинявай.След като го завлечеш трабва да натиснеш бутона Clear(изчисти) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Юни 9, 2010 Report Share Публикувано Юни 9, 2010 Моя грешка извинявай.След като го завлечеш трабва да натиснеш бутона Clear(изчисти) Ей сега реших да я сваля и да си поиграя с нея - значи нищо не се натиска просто се завлича файла и ако има EXIF го чисти автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 9, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2010 Да, и при мен проработи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост