Julko Публикувано Юни 8, 2010 Report Share Публикувано Юни 8, 2010 Здравейте.Имам следния проблем:Наскоро докато слушах музика на плеъра и натиснах копчето да усиля звука и гледам нищо не показва на екрана.Извадих му на няколко пъти батерията и накрая след 3-я опит се включи и без проблем си работеше.Изключих го и на другия ден мъча се да го включа ама нямаааа а пък батерията си беше хептен нова.Ръгам го в USB-то и ми показва прозореца като когато съм го взел нов и иска да си сложи драйверите.Добре сложих диска,метна си драйверите уж,ама не ми изкарва,че има устройство свързано в USB-то извадих го пак го вкарах,но няма не ми излиза прозореца където си слагам песните.Някакви идеи да имате какъв може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 8, 2010 Report Share Публикувано Юни 8, 2010 Пътво - Най-тъпото нещо което можеш да направиш е да изкараш батерията докато работи плеара Второ - какъв е плеара и опита ли да форматиеша или да потърсиш информация в официалният сайт на производителя??о горе доло се изчерпх от идеи ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 9, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2010 А къде видя да съм споменавал че съм вадил батерията докато плеъра работи?Имах предвид,че първо изключих плеъра и тогава му извадих батерията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2010 Report Share Публикувано Юни 9, 2010 И все пак ще разберем ли за какъв плеър става въпрос? Не че вече не предполагам какъв тип е, де... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2010 Nippon е марката на плеъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2010 Report Share Публикувано Юни 10, 2010 Модел? Хайде де, с ченгел ли да ти вадим думите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 11, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2010 Nippon 1800 това е което пише на кутията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2010 Report Share Публикувано Юни 13, 2010 Поредният китайски боклук. Кога хората ще се научат, че евтиното излиза скъпо. Като свържеш плеъра към компютъра, появява ли се някакво устройство в Device Manager или Disk Management? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Ами нищо не се появява.Дори смених порта включих го към друг USB порт ама нищо не изкарва.Някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Както казва Night_Raven по-горе прецакал се е плеара .... и отива право в контеинера Моето предложение е да си вземеш нещо качествено като това или това (вярно, че по-скъпо, но знаеш за какво даваш парите си ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Да Сонито си е Сони и ще го имам в предвид,но кое е по добре MP3 player или MP4 player? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 1. Лично аз въобще не се впечатлявам от плеърите на Apple. При положение, че на пазара има други производители като iriver, iAudio, Archos, SanDisk и дори Samsung, Apple ама хич не са ми сред челните позиции в списъка. Apple е синоним на монопол, контрол и ограничения. Плеърите на Apple изискват музиката да се копира със специализиран софтуер, не става просто ей така copy/paste и обновяванията на фърмуеъра не са безплатни. В тази ценова ниша Sansa Clip е многократно по-добър избор - по-издръжлива батерия, повече поддържани формати, по-качествен звук (о, да), по-голям капацитет, по-ниска цена, повече екстри като цяло. Плеърът се предлага в три разновидности Clip v1, Clip v2 и Clip+. Разликите между v1 и v2 за крайния потребител са на практика никакви. Clip+ обаче има добавени малко екстри, като най-значимата е наличието на слот за microSD карти. Единственият потенциален недостатък е дизайнът/външният вид на самия плеър, но на фона на останалите предимства това е бял кахър. Никой здравомислещ човек не би предпочел Apple пред SanDisk. 2. Изразът "Сонито си е Сони" отдавна не е актуален, защото Sony не е това, което беше. Имат някои добри попадения тук таме, но като цяло основно името им е останало. В случая мисля, че има разминаване в описанието. Поне на официалния сайт на Sony пише, че плеърът няма радио. И все пак, макар Sony да лежат до голяма степен на стари лаври, техните плеъри са за предпочитане пред тези на Apple и Creative. Apple и Creative са се наложили като стандарти, но реално погледнато с нищо не превъзхождат конкурентите си. Дори напротив, предлагат доста по-лошо съотношение цена/качество, но понеже са най-известните и всички си се захласват по тях. 3. "MP3 плеър" и "MP4 плеър" са доста относителни понятия. В общи линии разликите са в поддържаните формати: MP4 плеърите поддържат и видео в MP4 контейнера. Основното наименование трябва да е портативен аудио/медиа плеър, но просто "MP3" и "MP4" са се наложили като думички. Не ползвай тях за ориентир, а марките. Ако не знаеш какво да купиш, просто кажи какво искаш от плеъра и ще ти се препоръча най-удачния вариант. Макар че всъщност като се замисля Sansa Clip+, който предложих горе, е много универсален плеър и е отличен избор за плеър от нисък клас, който дори задминава някои плеъри от средния клас по някои параграфи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Ами добре тогава.Дай да го видя тоя Sansa Clip+ какво представлява,а пък ако не ми допадне после ще си кажа предпочитанията за плеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2010 Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Е, удари едно търсене в Google. Информация има колкото искаш. Не знам точно какво те интересува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юни 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2010 Мисля,че тоя най ми допада http://shop.sandisk.com/store/sdiskus/en_US/DisplayProductDetailsPage/parentCategoryID.11442300/CategoryID.29066400/productID.153934500 Но цената е в долари.70 долара което в българска валута ще рече 50 лв ако не се бъркам.Някакви идеи как да си го закупя и откъде?Тука в България едва ли ги има или ако ги има в кои магазини да ги търся? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост