danyo87 Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Здравейте!Записвачката ми е записала не повече от 15 диска и си четеше идеално и записаните и всички други дискове.След една пауза от няколко седмици започна да чете само дисковете на `` Калиакра сандвич``.Благодаря предварително за отговорите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Ако имаш още една записвачка - сложи и нея,зареди там някакъв линукс и чрез него пробвай проблемната записвачка(дали ще записва и чете). Ако нямаш - дай записвачката на някой приятел да я пробва на неговият компютър. Така ще се разбере дали проблемът е в самото устройство,или в ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danyo87 Публикувано Юни 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Добре,а възможно ли е да е от драйверите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Даньо, а няма ли да кажеш каква марка и модел е тая пуста записвачка, да му се не види? Пробвай с деинсталиране на записвачката и след това рестарт на системата, за да я намери и инсталира пак. Ако това не помогне, трябва да се пробва смяна на фърмуера с нова версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danyo87 Публикувано Юни 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Hitachi HDP725032GLA360 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Това е твърдият ти диск, а не оптичното устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danyo87 Публикувано Юни 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2010 ATAPI DVD A DH20A4H Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 А-а, добре. Айде сега да й обновим фърмуера, защото стария се е разпаднал. Свали тази версия (QP5B) и я разархивирай. Изкарай диска, ако има такъв в записвачката, затвори всички отворени програми, браузъри, прозорци, скайп и стартирай файла. Следвай инструкциите и не прекъсвай процеса по никакъв начин. Продължава около две минути. Като стане готово, рестартирай компютъра, то ще ти и изпише вероятно. Пиши после какъв е резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danyo87 Публикувано Юни 7, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Нищо не стана,пак си прави така.Като започне да върти DVD диска издава някакъв странен звук.Като че ли се мъчи да го прочете.Сигурно е била дефектна.Все пак благодаря за указаното съдействие.Ще си купя нова, каква марка ще ми препоръчате. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Нищо не стана,пак си прави така.Като започне да върти DVD диска издава някакъв странен звук.Като че ли се мъчи да го прочете.Сигурно е била дефектна.Все пак благодаря за указаното съдействие.Ще си купя нова, каква марка ще ми препоръчате.А на каква Операционна Система я мъчиш записвачката ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danyo87 Публикувано Юни 7, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Не знам как се казва,къде да отида за да видя как се казва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Не знам как се казва,къде да отида за да видя как се казваWindows ли е, някакъв Линукс ли е, какво е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danyo87 Публикувано Юни 7, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Windows XP Professional 2002 Service Pack 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Windows XP Professional 2002 Service Pack 2Инсталирай Sеrvice Pack 3 и виж как ще е . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Нищо не стана,пак си прави така.Като започне да върти DVD диска издава някакъв странен звук.Като че ли се мъчи да го прочете.Сигурно е била дефектна.Все пак благодаря за указаното съдействие.Ще си купя нова, каква марка ще ми препоръчате.Може да е в гаранция още... Тази я бива, аз си я купих. Parallel ATA (IDE), като твоята. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост