MeGa Публикувано Юни 5, 2010 Report Share Публикувано Юни 5, 2010 Как да махна спама в груповия чат. Искам като двама си пишат в груповия чат на никой(който е на линия) да не му пиука и излиза прозорец. Знам че мога да направя настройката само на мен , но искам да важи за целия групов чат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 5, 2010 Report Share Публикувано Юни 5, 2010 според теб, защо се казва групов/публичен чат ?ако искаш да кажеш само на някои от чата нещо го направи на Лично Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Как да махна спама в груповия чат. Искам като двама си пишат в груповия чат на никой(който е на линия) да не му пиука и излиза прозорец. Знам че мога да направя настройката само на мен , но искам да важи за целия групов чат.Не можеш да контролираш дали другите потребители получават съобщенията или не. Можеш да го правиш само за себе си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юни 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2010 A бе Тhe nightmare къв ти е дерта бе ? Щом питам начи има причина... -------------------------------------------------------------------- Thanks Night_Raven. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 A бе Тhe nightmare къв ти е дерта бе ? Щом питам начи има причина... Моя дерт??Щом питаш нещо, защо първо не помислиш малко ... не много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 A бе Тhe nightmare къв ти е дерта бе ? Щом питам начи има причина... Щом имаш причина посочи я каква е. Хората тактично ти обясняват, че няма да стане, а ти напъваш още повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юни 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2010 The Nightmare Може би първо трябва да прочетеш първия ми post за да разбереш за какво става въпрос...ако не схващаш може би трябва да не пишеш повече тук! A бе Тhe nightmare къв ти е дерта бе ? Щом питам начи има причина... Щом имаш причина посочи я каква е. Хората тактично ти обясняват, че няма да стане, а ти напъваш още повече.1во не напъвам изобщо, просто някои хора се месят неуместно.2ро щом не сам казал причината значи не е от значение.И кво толкоз ми обясняват:? Night_Raven каза, че няма да стане и тва е точка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 6, 2010 Report Share Публикувано Юни 6, 2010 Ами аз какво се опитах да ти кажа? П.П Аиде да не оспамвам темата излишно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост