Jump to content

Препоръчан пост

Как да махна спама в груповия чат. Искам като двама си пишат в груповия чат на никой(който е на линия) да не му пиука и излиза прозорец. Знам че мога да направя настройката само на мен , но искам да важи за целия групов чат.
Сподели другаде

Как да махна спама в груповия чат. Искам като двама си пишат в груповия чат на никой(който е на линия) да не му пиука и излиза прозорец. Знам че мога да направя настройката само на мен , но искам да важи за целия групов чат.

Не можеш да контролираш дали другите потребители получават съобщенията или не. Можеш да го правиш само за себе си.

Сподели другаде

A бе Тhe nightmare къв ти е дерта бе ? Щом питам начи има причина...

Щом имаш причина посочи я каква е. Хората тактично ти обясняват, че няма да стане, а ти напъваш още повече.

Сподели другаде

The Nightmare Може би първо трябва да прочетеш първия ми post за да разбереш за какво става въпрос...ако не схващаш може би трябва да не пишеш повече тук!

A бе Тhe nightmare къв ти е дерта бе ? Щом питам начи има причина...

Щом имаш причина посочи я каква е. Хората тактично ти обясняват, че няма да стане, а ти напъваш още повече.

1во не напъвам изобщо, просто някои хора се месят неуместно.

2ро щом не сам казал причината значи не е от значение.

И кво толкоз ми обясняват:? Night_Raven каза, че няма да стане и тва е точка.

Сподели другаде