aanton987 Публикувано Юни 5, 2010 Report Share Публикувано Юни 5, 2010 Здравейте моля за помощ ако някой знае какво да се направи при следния проблем: Имам лаптоп DELL VOSTRO 1015 на два месеца като го включа почва да писука и в момента в който трябва да зареди WINDOWS ми издава съобщение на черен екран / Internal Hard Disk not found / нещо не открива хард диска. Влязох в биоса но и там хард диска не се вижда, опитах да инсталирам WINDOWS 7 Ultimate стига до започване на инсталацията и в списъка с нард дисковете няма нищо избрах бутона Refresh пак не се показва устройството ако избера инсталиране ми дава да сложа диск може би от който да инсталира драйвера за устройството. На този комп.има инсталирана ВИСТА....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Юни 5, 2010 Report Share Публикувано Юни 5, 2010 При положение , че и в биос не вижда харда , носи го в сервиза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост