Jump to content

програма за мобилни телефони

Препоръчан пост

Трябва ми програма за мобилни телефони като на тея с хороскопите дето клиентите да пращат платен смс и да получат отговор автоматично от програмата напримерно да имам 200 варианта за хороскопи и някои като прати платен смс да получи автоматично смс , дали има някаква специфична програма дето да изпраща смси. Благодаря много ако все пак някой отговори
Сподели другаде

Трябва ми програма за мобилни телефони като на тея с хороскопите дето клиентите да пращат платен смс и да получат отговор автоматично от програмата напримерно да имам 200 варианта за хороскопи и някои като прати платен смс да получи автоматично смс , дали има някаква специфична програма дето да изпраща смси. Благодаря много ако все пак някой отговори

То един го разстреляха, като куче до хотел Плиска, ти втори ли искаш да бъдеш? SMS-ите са средство само за големите риби, а не като за шарани като теб. :punish: :giggle:

Ако пък си толкова навит, сядай си на задника и учи някой програмен език! От там нататък вече е лесно...

Сподели другаде

Благодаря все пак за отговорите, но поне може ли да ме насочите към кой програмен език. А и отделно аз няма да я ползвам за българия тая програма ако това ви е проблема :yes:
Сподели другаде