nono Публикувано Юни 4, 2010 Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Здравейте търся драйвери за ето този модел лаптоп,като лаптопа е с 2 гб Рам 320 ХДД.Гледах в сайта на делукс... и нищо невидях ненамерих въобще даже да има нещо за този модел.Ако някой ги има или знае от къде да си ги потърся ще съм благодарен да ми даде линк.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 4, 2010 Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Здравейте търся драйвери за ето този модел лаптоп,като лаптопа е с 2 гб Рам 320 ХДД.Гледах в сайта на делукс... и нищо невидях ненамерих въобще даже да има нещо за този модел.Ако някой ги има или знае от къде да си ги потърся ще съм благодарен да ми даде линк.Благодаря!Клик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Юни 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Всичко е ок без драйвера за видеото и безжичната връзка...Драйвер-а за видеото нестава нещо.Ако може друг линк само към него ще съм ти много благодарен. П.П с видеото се оправих остана само безжичната мрежа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Юни 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Още си търся драйвер за wireless-a в еверест видях че пище Atheros AR5006X Wireless Network Adapter . но като сложа този драйвер и имам едно удивително в device manager-a ... Съвети? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 4, 2010 Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Тук е за графиката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Юни 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2010 графиката я оправих само wireless-a ми остана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 4, 2010 Report Share Публикувано Юни 4, 2010 С този драйвер опитвано ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост