oracle71 Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Проблема е че след направен рестор с акронис ми се изписа mbr missing....пробвах с магиите fixmbr и останалите команди ,но нищо не става..мисля че съм омазал нещата ,защото сега дял ц ми е с буква д..с уин 7 съм ,досега нямах никакви проблеми ..мисля си че всичко се обърка след като ползвах една програма/clean afterme/ ...но дали е от нея не съм сигурен.Преинсталирах седмицата ...пробвах с друг по стар бекъп и пак това се получи /mbr missing/ , сега май до нов преинстал стигам ...а ме е яд че бях си го натамънил.. изобщо ако все пак разберете каква съм е надробил и имате съвет моля ви помагайте...знам че информацията ми е ламерска..за което се извинявам .А забравих..като инсталирам на чисто седмицата ми дава 100мб -систем резерв...ц-екстендед..д -логикал, и не мога да ги оправя ..пробвах с хирен диска да задам други параметри на дяловете ..но като стигна до processed и заспива не става нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oracle71 Публикувано Юни 3, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Неволята учи.... значи боот сектор има в Д - дяла....изтрих го незнайно как е попаднал там...няма фаида.пак липсващ мбр .затова с хирен и мини xp от него влязох дял Д и си свалих музиките и снимките...после с нова преинсталация и формат на Д - дял и направа на нови дялове стана всичко...сега ще пробвам с моя стар бекъп и акрониса да въстановя уиндоуса с готовите настройли ...ако стане ще е супер...ами това е ...мерси на помогналите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост