Jump to content

проблем с възстановяване на акронис

oracle71

Препоръчан пост

Проблема е че след направен рестор с акронис ми се изписа mbr missing....пробвах с магиите fixmbr и останалите команди ,но нищо не става..мисля че съм омазал нещата ,защото сега дял ц ми е с буква д..с уин 7 съм ,досега нямах никакви проблеми ..мисля си че всичко се обърка след като ползвах една програма/clean afterme/ ...но дали е от нея не съм сигурен.Преинсталирах седмицата ...пробвах с друг по стар бекъп и пак това се получи /mbr missing/ , сега май до нов преинстал стигам ...а ме е яд че бях си го натамънил.. изобщо ако все пак разберете каква съм е надробил и имате съвет моля ви помагайте...знам че информацията ми е ламерска..за което се извинявам .А забравих..като инсталирам на чисто седмицата ми дава 100мб -систем резерв...ц-екстендед..д -логикал, и не мога да ги оправя ..пробвах с хирен диска да задам други параметри на дяловете ..но като стигна до processed и заспива не става нищо.
Сподели другаде

Неволята учи.... значи боот сектор има в Д - дяла....изтрих го незнайно как е попаднал там...няма фаида.пак липсващ мбр .затова с хирен и мини xp от него влязох дял Д и си свалих музиките и снимките...после с нова преинсталация и формат на Д - дял и направа на нови дялове стана всичко...сега ще пробвам с моя стар бекъп и акрониса да въстановя уиндоуса с готовите настройли ...ако стане ще е супер...ами това е ...мерси на помогналите.
Сподели другаде