Sten Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 По принцип използвам Опера(не най-новата версия).Мисля,че най-полезната й функция е тази - когато цъкна с десният бутон на даден линк,от контекстното меню мога да избирам между "Отвори","В нов подпрозорец","В подпрозорец на заден план" и допълнително - "В нов прозорец" и "В прозорец на заден план". Идеята ми е когато чета някаква статия с линкове и реша да отворя някой/някои от тях,да мога да избирам дали веднага да се прехвърля на друга статия,или да я отворя на заден план и първо да си дочета започнатата без да е необходимо да щракам по етикетите(табовете). Понякога използвам Макстон2,но там трябва предварително да избера дали линковете да се отварят винаги на заден или винаги на преден план. С Firefox нямам опит. Търся алтернатива защото Опера не е най-популярният браузър и някои страници просто не ги показва коректно и съответно не мога да стигна до информацията,която ме интересува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 И кои са тези страници? Аз съм Opera фен.Вземи си обнови Operа-та до най-новата версия първо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Аз съм с Firefox и мисля, че ще ти свърши работа. Като цъкнеш със средното копче на мишката (скрола) навътреще ти отвори нов таб на заден план, а ако искаш по-вече екстри можеш да си аднеш добавки (който хич не са малко) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Смяна/добавяне на цял браузър само заради единични страници? Малко крайно ми се струва. Най-оптималното и разумното решение е да си ползваш Opera за основно браузване и ако се натъкнеш на проблемен сайт, за него да ползваш Internet Explorer. Това е моята практика. Това е и най-логичната практика по принцип за всеки, който не използва Internet Explorer за основен браузър: имаш си любимец (Opera/Firefox/Chrome/Safari/...) и си го ползваш в ежедневието, а прибягваш до така или иначе винаги наличния Internet Explorer при нужда.Единствената причина да не се използва тази практика е ако потребителят мрази Internet Explorer до крайност и е готов да инсталира трети браузър, който да ползва като резервен. Това обаче ми се струва като прахосване на време, място, ресурси и усилия. И за протокола: относно сайтовете, които не работят с Opera - проблемът е в сайтовете, а не в браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юни 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2010 Общо взето така правя,но вместо самият ИЕ използвам Макстон. Благодаря на този,който предложи да използвам десният бутон - изглежда той върши същата работа и с други браузъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 19, 2010 Report Share Публикувано Юни 19, 2010 Аз съм с Firefox и мисля, че ще ти свърши работа. Като цъкнеш със средното копче на мишката (скрола) навътреще ти отвори нов таб на заден план, а ако искаш по-вече екстри можеш да си аднеш добавки (който хич не са малко) Да не видят нещо от Mozilla... Същото е и при Internet Explorer 8. Сега остана да изкопират и шрифта му, че техният е много "дървен" - същият като на IE 6 какъвто беше. Не виждам причина IE 8 да не се ползва постоянно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юни 20, 2010 Report Share Публикувано Юни 20, 2010 Да не видят нещо от Mozilla... Същото е и при Internet Explorer 8. Сега остана да изкопират и шрифта му, че техният е много "дървен" - същият като на IE 6 какъвто беше. Не виждам причина IE 8 да не се ползва постоянно.причината е проста.... и тя е предпочитанията на човек, навика и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост