BMW_CS_CONCEPT Публикувано Юни 2, 2010 Report Share Публикувано Юни 2, 2010 Добър ден, искам да питам има ли подобна програма или как се прави въобще web player, плеърчета, като на youtube,vbox7 и т.н. за такъв плеър става дума!Благодар предварително! Искам клип, който съм направил да го направя в индекс страница с плеър направен от мен и да не води към незнам си какъв сайт за видео споделяне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Юни 3, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Намерих някаква програмка, мисля, че си направих това, което исках, това е програмата "AnvSoft Web FLV Professional"! Но сега проблема ми е, че незнам къде да я хостна файловете, в hit.bg не става, всичко качвам, само *.flv файла не иска да ми качи и това е проблема! :( Ако някой знае някой по добри хост/домейн сайтове (безплатни) ще му бъда благодарен ако ми кажи, чух че има списък с такива сайтове в форума, но така и немога да го открия къде е! ;( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 сещам се за един тарикатски номер, но не съм 100% сигурен дали ще стане.Значи взимаш си клипчето и го качваш в vbox7 след това взимаш директния линк за сваляне от там( аз ползвам DownloadHelper на Mozzila) и след това си коригираш линковете във html-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Юни 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Да получи се по тоя начин, аз се пробвах с линк, но линка към клипа, а не този за свалянето не се сетих и с този да пробвам добре, че ме подсети! Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaffer Публикувано Юни 4, 2010 Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Ако искаш клипчето да си е на твоя сайт с плайер, притежаващ външен вид по твой избор, просто страницата си я правиш с Dreamweaver, избираш си къде да е клипчето, избираш си плаъера и после качваш всичко... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост