Jump to content

Въпрос относно WYSIWYG Web Builder 6

Препоръчан пост

Здравейте на всички!Не съм сигурен че мястото на темата е тук,но както и да направо на въпроса,а именно:Наскоро започнах да си правя сайт.Започнах да чета html,но просто цялото четене и псане ми дойде в повече затова реших да ползвам тъй наречениете web builders от типа What You See Is What You Get.Знам че с тех неможе да се направи професионален сайт,но що годе може да изглежда добре...Започнах с web page maker,но за съжаление програмката си е доста бедна на ефекти и като цяло не се справя много добре с някои скриптове затова реших да сменя програмата и си свалих WYSIWYG Web Builder,която по мое мнение е в пъти по добра от wpm само че може ли някой да ми даде линкче към някое преведено ръководство,защото дявол да го вземе немога да си навържа страниците с navigation bar-а претърсих всички менюта и така и не разбрах от къде да видя адреса на страницата за да го задам в navigation bar-a и така ще бъде много благодарен ако някой ми даде линкче или пък заглавие на книга,в която са описани опциите на програмата по възможност на български,защото с английския съм скаран...Благодаря предварително :introduce:
Сподели другаде

Ами по моето скромно мнение първо трябва да създадеш страницата и да я качиш в нета. След това е лесно да видиш нейния адрес и да го присвоиш където пожелаеш.
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Сложните неща са гениално прости. Програмата има Site Manager и ако от там не можеш да пропишеш адреса, то стартирай браузер и погледни директно в адрсеното поле. Копирай, после се върни и го допиши.
Сподели другаде