papito91 Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 Здравейте на всички!Не съм сигурен че мястото на темата е тук,но както и да направо на въпроса,а именно:Наскоро започнах да си правя сайт.Започнах да чета html,но просто цялото четене и псане ми дойде в повече затова реших да ползвам тъй наречениете web builders от типа What You See Is What You Get.Знам че с тех неможе да се направи професионален сайт,но що годе може да изглежда добре...Започнах с web page maker,но за съжаление програмката си е доста бедна на ефекти и като цяло не се справя много добре с някои скриптове затова реших да сменя програмата и си свалих WYSIWYG Web Builder,която по мое мнение е в пъти по добра от wpm само че може ли някой да ми даде линкче към някое преведено ръководство,защото дявол да го вземе немога да си навържа страниците с navigation bar-а претърсих всички менюта и така и не разбрах от къде да видя адреса на страницата за да го задам в navigation bar-a и така ще бъде много благодарен ако някой ми даде линкче или пък заглавие на книга,в която са описани опциите на програмата по възможност на български,защото с английския съм скаран...Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 Ами по моето скромно мнение първо трябва да създадеш страницата и да я качиш в нета. След това е лесно да видиш нейния адрес и да го присвоиш където пожелаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Юни 12, 2010 Report Share Публикувано Юни 12, 2010 Сложните неща са гениално прости. Програмата има Site Manager и ако от там не можеш да пропишеш адреса, то стартирай браузер и погледни директно в адрсеното поле. Копирай, после се върни и го допиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост