SexyGazar4e Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 Здравейте. Имам сървър с инсталирана ОС Убунту. Имам и инсталиран SSH Server . На БТК съм всичко е настроено с рутера , но когато се опитам да влезна отвън с даденото ИП или Домейн ми изписва , "Connection refused" . Понеже имам 2 компютъра от 2ят влизам с вътрешното ИП , но отвън немога. Разрешил съм портовете всичко е точно. Използвам домейн от no-ip.org , качил съм и програма , която сама упдейтва ИП-то в сайта , когато се смени и на компа. Когато се опитам да се свържа с домейна виждам , че няма грешка с ИП-то. Мерси предварително. П.С: Когато използвам Telnet ме свързва с рутера , а с SSH излиза "Connection Refused" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 На БТК съм всичко е настроено с рутера...Сигурен ли си, че си направил пренасочването на портовете правилно в рутера на БТК? Опитай с друг порт, нещо различно от 22. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Юни 3, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Портовете в рутера са наред , ще пробвам с др. порт , но се съмнявам да стане нещо. Ще пиша пак по-късно. Мерси за съдействието! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Юни 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Така смених портовете , пренасочих ги и от рутера всичко е настроено. Пробвам от външен, други приятели и те пробват и пак дава грешка ( Connection Refused). Някакви идеи Иначе с Апаче-то и другите уеб сървъри нямам проблем а с тоя SSH кво става незнам.. Само да уточня използвам домейн от no-ip.org , всичко е настроено имам домейн на всяка минута ип-то се упдейтва ако е сменено. Аз пробвам да влезна с домейн името , защото мен ип-то не ме вълнува при положение , че се сменя. Също така като се опитам да влезна с ИП-то ми влиза в рутера обаче пробвам от вътрешен тва е проблема. Мерси отново. ПС: Току що пробвах и директно с ИП и пак дава Connection refused. Единствено се свързвам чрез вътрешната 192.168.1.х от моят компютър разбира се. Давам и на други с ИП-то да се свържат .. не .. няма резултат. Като пробвам с Telnet а не чрез SSH метод ме свързва с модема а не с компютъра а съм сигурен , че всичко е настроено за SSH-варианта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост