xfun Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 имам един дребен проблем с този браузер.Като цъкна на преглед на цялата история вече не ми показва изтриване на цялата хронология за деня,а само сайтовете в които съм влизал и трябва да ги трия един по един или абсулютно цялата хронология.До вчера си беше добре,ама днес нещо му стана и изчезна тази опция.ако нещо не ме разбирате ще прикача снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юни 3, 2010 Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Виж при мен как е:http://store.picbg.net/thumb/06/24/b7b586baa9940624.jpg До сега не съм се занимавал с такова почистване на този браузър т.е. ос самия него! Като отворя My Computer десен клик върху дял С: и почистване (като съм сложил всички отметки) после не откривам такава хронология в браузъра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост