draco_volans Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 Това коментарче, към което дадох линк по-горе, видя ли го? Има и картинка (отвори си я в нов прозорец), където е посочено как се настройва DriverPack Base. Допълнително, по-надолу съм описал как се процедира с UltraISO: цък и цък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Юни 1, 2010 Report Share Публикувано Юни 1, 2010 По-добре е, човекът сам да си изпече свой инсталацинен диск с драйверите, които са му нужни, вместо да тегли самоделки, в които не се знае какви други ла*на са набутани.именно,че не се знае какво е вградено в тях,макар че съм инсталирал и самоделки,който са работели адски добре.но в интерес на практиката е по добре самостоятелната направа на такъв диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юни 2, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2010 Процеса с интегрирането на драйверите и направата на ISО файл стана успешно и даже го инсталирах.Но при инсталцията се появи проблем.Показа ми се съобщение за няколко файла,че не могат да бъдат копирани.И когато стартирах уиндоуса половината от нещата ги нямаше.Първо ми се появи син екран,после в Programs в Старт менюто нямаше нищо.Има ли някакъв начин да се оправи от биоса или това е единственият начин с интегрираните драйверите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 2, 2010 Report Share Публикувано Юни 2, 2010 Процеса с интегрирането на драйверите и направата на ISО файл стана успешно и даже го инсталирах.Но при инсталцията се появи проблем.Показа ми се съобщение за няколко файла,че не могат да бъдат копирани.И когато стартирах уиндоуса половината от нещата ги нямаше.Първо ми се появи син екран,после в Programs в Старт менюто нямаше нищо.Има ли някакъв начин да се оправи от биоса или това е единственият начин с интегрираните драйверите?А чипсета на дънната платка какъв е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 2, 2010 Report Share Публикувано Юни 2, 2010 Пробвай да запишеш създаденото ISO на друг нов презаписваем диск. Може този, който си ползвал да не е нещо в ред. Понякога в такъв случай, инсталатора на Windows, не може да копира нещо. Windows, в който си правил вграждането, да не е самоделка, с вече предварително сложени в него неща?Абсолютно ли си сигурен, че точно изпълняваш по-горните указания?Можеш да пробваш вграждане и с друг инсталационен диск на Windows XP. По първия начин, със смяна режеима на контролера, не мога да ти дам точи указания, защото нямам идея как са кръстили авторите въпросната опция, ако присъства... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юни 3, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2010 Проблема го реших като сложих windows 7.Благодаря за оказаната помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост