untraceable Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 От няколко дена се опитвам да възстановя звука на компа си,но нищо не се получава Моля,помогнете ми!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 Помагаме... Момент само... Готово! Вече всичко трябва да е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 Помагаме... Момент само... Готово! Вече всичко трябва да е наред.Хахахха с тоя коментар ме заби честно ..... аз ще си позволя да перифразирам думите на Night_ Raven .... за да ти помогнат добре е да дадеш подробна информация за конфигурацията на компа си - какво дъно, с какъв Windows си и т.н.Ако това те затруднява инсталираи си Everest EVEREST е един от най-популярните инструменти за системна диагностика. Програмата дава подробна информация за всеки един инсталиран компонент (процесор, хард диск, видео карта и всичко останало), прави сравнителен тест и още много. Също така можете да оптимизирате хардуерната работа на своя компютър. Но и това не е всичко - програмата разполага с множество инструменти за диагностика и създаване на доклади за производителността. Останалите възможности оставяме на вашето любопитство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 По пътя на логиката,щом нямаш звук значи нямаш инсталирани Аудио драйвъри! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oldmcz Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Ах пак ли проблем със звука ако си запознат поне съвсем леко със софтуер влез в премахване и добавяне на програми махни драйвера на соунд картата после го инсталирай на ново ако пак неиска преинстал на целия уиндоус и инсталирваш пак драйверите ако пак неиска звуковата ти карта е заминала ! имаш две решения 3D SOUND USB na флашка прелича цена около 5лв до 11 лева зависи от класовете другия ти вариант е соунд карта за 15 -17 20 лева която се монтира вътре в компютъра на слот супер елементарна история само малко трябва да си запознат или намери поне някой който пипа добре Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DJUDJI07 Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Здравеите,след като изчетох доста решения на проблеми с звука, неможа да открия своя и затова реших да попитам.Проблема е следия(за някои може да е елементарен,но аз не съм много запоната),нямам звук на компа,след дълго ровене установих,че устроиството за възпроизвеждане на звук(Realtek High Definition Audio) не е вклиучено,и сега незнам от каде се вклиучва., Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Здравеите,след като изчетох доста решения на проблеми с звука, неможа да открия своя и затова реших да попитам.Проблема е следия(за някои може да е елементарен,но аз не съм много запоната),нямам звук на компа,след дълго ровене установих,че устроиството за възпроизвеждане на звук(Realtek High Definition Audio) не е вклиучено,и сега незнам от каде се вклиучва.Пробвай от БИОС да разрешиш устройството ако вече не е разрешено! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DJUDJI07 Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Пробвай от БИОС да разрешиш устройството ако вече не е разрешено!какво е това БИОС, това е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Пробвай от БИОС да разрешиш устройството ако вече не е разрешено! Незнаех, че в BIOS може да има настройка за звуковата карта. От старт менюто избери "RUN/Изпълнение..." и напиши "mmc devmgmt.msc" и ентер. В този прозорец, който би трябвало да се отвори , виж дали имаш нещо със жълт триъгълник. Ако имаш, цъкни с дясното копче отгоре и избери "Update Driver...". После следват диалогови прозорци, в които трябва да избереш, че искаш драйвъра да се инсталира чрез интернет(трябва да си включиш интернета). Така би трябвало да оправиш и други нередности в системата си. Ако имаш нещо с червено хиксче, цъкни с десния бутон и избери "Enable". Огледай внимателно. Това да не е notebook(laptop)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Октомври 9, 2010 Report Share Публикувано Октомври 9, 2010 Ах пак ли проблем със звука ако си запознат поне съвсем леко със софтуер влез в премахване и добавяне на програми махни драйвера на соунд картата после го инсталирай на ново ако пак неиска преинстал на целия уиндоус и инсталирваш пак драйверите ако пак неиска звуковата ти карта е заминала ! имаш две решения 3D SOUND USB na флашка прелича цена около 5лв до 11 лева зависи от класовете другия ти вариант е соунд карта за 15 -17 20 лева която се монтира вътре в компютъра на слот супер елементарна история само малко трябва да си запознат или намери поне някой който пипа добре УспехЗдрасти-с лаптоп ФуджицуСименс съм но звукът е прекалено слаб(макар че минава през усилвател) Казаха ми че при лаптопите било така.Въпроса ми е дали това за което говориш ( 3D SOUND USB na флашка )ще стане за лаптоп и според теб ще имали подобрение на звука? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост