GEORGIMV Публикувано Май 30, 2010 Report Share Публикувано Май 30, 2010 значи от 4-5 дена ми спира компютъра и се показва един син екран на който пише това значи от 4-5 дена ми спира компютъра и се показва един син екран на който пише това a problem has detected and Windows has been shutdown to prevent damge to your coputerThe problem seen to be caused by te following file:ati2dvagif this is the first time you ve seen this error screen restart your computer if the screen appears agin falow these stepsThe divace driver got stuck in an infinite loop.This usually indicates problem with device itself or with the devicedriver progrraming the hardware incorrectlyPlease chek with your hardware devise vendor for any driver updatesTehnical information:***STOP:0x000000EA( 0x821C58B8,0x822BFA80,0xF8A9CCB4,0x00000001 )ati2dvag Beginning dump of physical memory кажете как да го оправя кажете как да го оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wsar Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 Проблема ти е във видеокартата - (ATI). Една от възможните причини да се гаси така компютъра е тя да се претоварва и прегрява. Няма да е лошо да си позачистиш малко машината от прах, ако не си го правил скоро. Ще трябва също да и ъпдейтнеш драйвърите. От “Device Manager” разбери за модела, влез в сайта им и си дръпни последните версия за твоята видеокарта. Препоръчително е да стартираш Win-а в безопасен режим и да деинсталираш стария драйвър, след което разархивираш новите драйвъри някъде в (C:). Отиваш отново в Device Manager намираш видеокартата, десен бутон с мишката даваш „Update driver” и посочваш да търси в директорията, в която си разархивира новите драйвъри. Но съвета ми е ако не знаеш точно как да го направиш, да помолиш някой, който разбира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 Почисти компютъра си от прах.Провери температурата и охлаждането на картата и обнови драйверите й.Но...точно това "infinite loop" ми дава някакво лошо предчувствие.Виждал съм го и преди...Ако помня правилно, картата тогава беше с физически дефект, т.е за смяна.Дано не съм прав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост