hunterbg Публикувано Май 30, 2010 Report Share Публикувано Май 30, 2010 Имам много странен проблем от 1 седмица и мисля, че уин-а се е прецакал по някакъв начин.Та проблема е, че до преди 1 седмица съм си играел всяка игра, която имам инсталирана без проблем, но сега по-новите игри(от 2009-2010 примерно) които имах сега са ми бъгави и лагват много и им липсват половината текстури(на някои игри направо всичко е черно и няма текстури) и немогат да се играят ... а CoD MW2 ми дава такъв ерор "DirectX encountered an unrecoverable error". Идеята ми е, че нито преинсталацията на видео драйвъри,ДирекХ,игрите не поправя нищо и също така проблемът не е от хардуера и затова само някакъв проблем с Уиндоуса ми остава като причина за това.Да добавя, че драйвърите, с които си играх преди без проблем са същите, с които преинсталирах.Единствената ми идея е, че нещо от регистрите не е наред, но тъй като не разбирам в нищо не съм сигурен. Също се извинявам, ако проблема не е с уин-а и съм объркал темата, но като си нямам и на идея от какво пиша тук.Всякакви идеи са добре дошли освен преинсталация на уиндоус, което го оставям като последно решение, ако не се намери друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 30, 2010 Report Share Публикувано Май 30, 2010 Няма да е лошо, да предоставиш информация за хардуера на системата. За това можеш да използваш програмата Everest.Каква точно е операционната система? По-старички игри вървят ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hunterbg Публикувано Май 30, 2010 Author Report Share Публикувано Май 30, 2010 Вървят някои по-стари игри които имам примерно Halo, също и новите си вървяха преди(като CoD MW2,Risen и др.) пък промени в хардуера нямам и преди си беше такъв:AMD Athlon 64 3200+ 2ghz,1GB ram,ATI Radeon 4350 HD 512MBЕДИТ:Извинявам се за неточността в името, което бях няписал.Малко съм разсеян и съм забравил и за ОС - Windows XP professional SP3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Май 30, 2010 Report Share Публикувано Май 30, 2010 Toва, че имаш липсващи текстури и деградация на производителността може да означава и хардуерен проблем с видеокартата. Би било полезно да пуснеш един 3DMark 06 като преди това стартираш GPU-Z и на страницата Sensors поставиш отметка пред Log to file - ще се появи диалогов прозорец, който ще те пита за местоположението на файла, в който ще се записват данните за температурата. След това стартирай 3DMark. Като приключи прикачи GPU-Z Sensor Log.txt файла, за да погледнем какви са температурите на видеокартата под товар. Ако не искаш да ползваш 3DMark може да пуснеш някаква по-тежичка игра като преди това конфигурираш GPU-Z да логва температурата (по начина по-горе) докато играеш и след 10-15 мин игра да предоставиш log файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hunterbg Публикувано Май 30, 2010 Author Report Share Публикувано Май 30, 2010 Ето го лога в началото бях пуснал игра нищо мисля, че не се е променило после с 3дмарк но и вие кажете дали въобще това е нормална темп за видео картата.ЕДИТ:Да добавя, че картата е от 3-4 месеца, защото старата се прецака тогава и трябваше нова(е не е чак толкова нов модел) и ако има проблем с нея тя е в гаранция мисля.Кажете, ако е от нея да я занеса на техниците да я видят.GPU-Z Sensor Log.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hunterbg Публикувано Юни 2, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2010 Малко да обновя тема с това, че ми даде ерор с VPU Recover и пък след това ati2dvag ifinite loot(нещо такова беше) , а ето и скрийн какво ми става на една от игрите(NFS:World) ...http://picbg.net/pic.php?u=21045z3a11&i=438467 Може би съм объркал темата(без намерение),защото май ще се окаже, че проблема е с картата, ако някой разбира да каже дали е от картата и дали въобще дори преинсталация на уиндоус ще управи проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост