Maximize Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 Извинявам се ако това не е правилното място. Добър вечер . Искам да Ви попитам , защо постоянно ми се оплаква , че нямам почти никакво място в хард диск "С:" . Имах кам 1 ГБ свободно място (незнайно защо толкова малко -.-) , рестартирах комп. И започна да ми реве , че нямам почти никакво място . Погледнах , 58,5 МБ . :< . Започнах да разгледам папките и видях , че в "Documents and Settings" има кам 2 ГБ файлове , влязох , разгледах всички папки , които виждах но нямаше нито една (или всички заедно) което/които да правят/прави 2 ГБ . На какво се дължи това? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 Заделени пространства и кеш файлове, причинявани от някои от следните програми:- System Restore- Hibernation- Уеб браузъри (IE, Opera, Mozilla...)- Google Earth- Ъпдейти на Windows и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
false Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 А за временните файлове, това не е Linux да ги чисти автоматично при изключване на системата... Windows Explorer > %tmp% and %temp% Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maximize Публикувано Май 30, 2010 Author Report Share Публикувано Май 30, 2010 Ахам , и как мога да ги изчистя или нещо? Казаха ми за програмата CCleaner , но нищо не става .Маха едвам 30-40 МБ . =/ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Май 30, 2010 Report Share Публикувано Май 30, 2010 В момента се сещам за две неща - от folder options-view задай да показва скритите файлове.Само за тези 2 гигабайта ли "не излиза сметката"? Другото е да прегледаш диска с програма като Xinorbis или Overdisk. А относно това,което е изброил Sprint-Debugger - какво е положението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост