sto99 Публикувано Май 27, 2010 Report Share Публикувано Май 27, 2010 Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да разбера на кого е ип адреса, от който е влизано в моята ел. поща? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Май 27, 2010 Report Share Публикувано Май 27, 2010 Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да разбера на кого е ип адреса, от който е влизано в моята ел. поща?Има начини за това. А защо не го посочиш тук? И как е влизано - паролата ли е била слаба? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да разбера на кого е ип адреса, от който е влизано в моята ел. поща?Има "история на посещенията" във всяка една поща,цъкни там и ще видиш. Има начини за това. А защо не го посочиш тук? И как е влизано - паролата ли е била слаба?И защо не го спомена на момента ....и много нагло от твоя страна,не мислиш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 И защо не го спомена на момента ....и много нагло от твоя страна,не мислиш ли? Въпросът е зададен конкретно и питащият вече явно е стигнал сам до отговори. Май класифициране "НАГЛО" според теб е и вако и тако - като при някои класифицирания на Касперски или Ikarus - то не било вирус, ама вредоносно било...Нагло е влизането в пощата, а не другите подробности. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 Въпросът е зададен конкретно и питащият вече явно е стигнал сам до отговори. Май класифициране "НАГЛО" според теб е и вако и тако - като при някои класифицирания на Касперски или Ikarus - то не било вирус, ама вредоносно било...Нагло е влизането в пощата, а не другите подробности. ПоздравиНе е вирус,а определението е потенциално нежелана програма,за теб едва ли има разлика. А какво е вирус и видове заплахи има в Google. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 Не е вирус,а определението е потенциално нежелана програма,за теб едва ли има разлика. А какво е вирус и видове заплахи има в Google.И сега на прокситата си ли да им ги пояснявам тези работи - тях май изобщо това не ги касае... В един друг форум ги убеждават, че имало Вечен Бан...Виж какво си писал там преди минути - "И 4945 е вече налично" ... Няма такава реалност - само "чайник", както казват руснаците, може да бъде безпроблемно баннат. "ИП адреса влизал в пощата ми" най-вероятно съвсем нищо не носи като полезна информация - ровещите любопитно често знаят и да се подсигуряват, ползвайки чужди данни. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост