Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Идеята не е нова, но не е никак лоша, а именно да посочим върху картата къде се намираме. По идея на IVAN създадох карта в един сайт (може би вече сте го виждали), където можем да посочим къде точно върху земното кълбо се намираме. Ето и картата - Карта на членовете на SoftVisia Ще се радвам всеки да посочи къде се намира и да си създадем една наша си карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 А-а-а-а - това не е моята планета! Да ми намериш планетата на любовта!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Специално ще ти я създам Ице и ще те изстрелям натам с един специален човек. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 мерси за реалицазията картата на СофтВизия е тук ( за по-лесно влизане ) Tragedy това където си дал е към твоя профил Юнак ето ти планетата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Опс, объркал съм линковете, мерси Ивански. Иначе ме изпревари и със снимката на планетата на любовта. Нищо, важното е Ицето да е щастлив Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Специално ще ти я създам Ице и ще те изстрелям натам с един специален човек. Ице, батерията свърши. Време е да тръгваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Обичам ви и вас - те за това сме заедно и си изкарваме чудесно...БЛАГОДАРЯ на всички ви !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Хора, помагайте! Не ще да ме логне. Сто пъти пробвах. И немога да се появя на картата! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Tragedy това където си дал е към твоя профил- правилно де, намираме се на планетата на Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Хора, помагайте! Не ще да ме логне. Сто пъти пробвах. И немога да се появя на картата! :'(направили си си акаунт предполагамвлизаш в линка, където е дал Tragedy в първия линк от темета и избираш червено ( момоче) или синьо ( момче ) ( освен, ако не си оправила настройките от профила ти за пола ) написваш числата и буквите, където са и даваш ADD me !и си в групата ! при проблеми ... пиши ... ще помогаме Едит:----------забравих и добаваш от къде си ( за тебе e Plovdiv, Bulgaria ) Редактиран Юни 12, 2006 от IVAN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 направили си си акаунт предполагамвлизаш в линка, където е дал Tragedy в първия линк от темета и избираш червено ( момоче) или синьо ( момче ) ( освен, ако не си оправила настройките от профила ти за пола ) написваш числата и буквите, където са и даваш ADD me !и си в групата ! при проблеми ... пиши ... ще помогаме Едит:----------забравих и добаваш от къде си ( за тебе e Plovdiv, Bulgaria ) Огромно благодаря! Обаче сега май си направих 2 danini. И как да махна двойничката? И паролата не мога да си сменя. Изобщо- голям резил! Иначе идеята ти е върхът! Там май можем и да си чатим? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Огромно благодаря! Обаче сега май си направих 2 danini. И как да махна двойничката? И паролата не мога да си сменя. Изобщо- голям резил! Иначе идеята ти е върхът! Там май можем и да си чатим?да може да си чатим .... не си направи двойничка, а си добавила Place(място) ( което незнам как се маха май Tragedy може да го махне през -> http://www.frappr.com/softvisia/admin )а за личните настройки -> тука си ги оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Хах, значи на още едно място съм админ... Дани, оправих нещата (ама бързо се ориентирам де) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Хах, значи на още едно място съм админ... Дани, оправих нещата (ама бързо се ориентирам де) Браво на теб! И на двете места се справяш чудесно като админ! Сега да видим дали ще мога и паролата да си сменя.Давай народе! Да видим- " ние сме на всеки километър" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Има някакъв проблем.Значи когато се аднах сичко си беше нарад показа си ме в картата.Но сега когато влезна пак не ме показва показва само baby_face а мен ме няма. ;(Някой може ли да каже защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост