bako_ttv Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 Става дума за досадните реклами на скайп! Възможно ли е да се забранят по някакъв начин да не се показват?Имаше ги и с версия 3.8.0.188 но сега са още по досадни!Ето за това става на въпрос:http://store.picbg.net/thumb/5B/CD/bbe7d003e3ec5bcd.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 Може да се забранят като влезнеш в настройки > уведомяване > известяване , махаш отметките и готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 ето защо и аз веднага ги махам, направо илизам извън кожата си като през 10 сек ми излизат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 27, 2010 Author Report Share Публикувано Май 27, 2010 Благодаря получи се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 30, 2010 Report Share Публикувано Май 30, 2010 благодарско и от мен!!! и мене ме дразнеха тия реклами в skype Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост