mane1992 Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 Търся програма за Микрисаране на Песни да има има много ифекти ! Пробвал съм DJ Virtual Traktor FL STUDIO Даи те ми нещо хубаво ! мерси предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 виж това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 Пробвай това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Mixxx(Stable version)-1.7.2/Mixxx(Beta version)-1.8.0 Beta 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Юни 4, 2010 Report Share Публикувано Юни 4, 2010 Моя съвет е Cubase 5 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 Здравейте!Имам един проблем със рязането на песни.Използвам Mp3 Knife ама не ми ърши хубава работа.Искам някоа програма за обработка на песни(най-вече за рязане на части от тях).Трябва ми нещо което да е просто за използване,не да чета със часове как се използва.Много ще съм ви благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 7, 2010 Report Share Публикувано Юни 7, 2010 mp3DirectCut (ръководство)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nono Публикувано Юни 13, 2010 Report Share Публикувано Юни 13, 2010 Също така бих ти предложил и WaveLab. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kkarakashev Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Acoustica-MP3-Audio-Mixer това е програма, с която можеш да изрязваш, забързваш, намалиш силата на звука, съединяваш и променяш темпото на музика. лесна е за работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Бих ти препоръчал Adobe Aududion,Nero Wave Editor,mp3DirectCut 2.05 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост