boyo76 Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 Здравейте!Имам следният въпрос.Инсталирах си гугъл хром портейбъл в работата,но като тръгна да зареждам някоя страница независимо която и да е ми излиза прозорче на което пише:изискват се потребителско име и парола за сървъра.....Въпоса ми е мога ли да ги избегна или да се свържа по друг начин и ако мога какви настройки трябва да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 От къде си го изтеглил? Питам защото портабъл версията не се инсталира ,а само разархивира (макар и да прилича на инсталация разархивирането)! Пробвай да го изтеглиш от тук като после го разархивираш в друга папка или друг дял от хард диска:Google Chrome Portable 4.1.249.1036 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 честно казано не съм работил с този браузър, но каква праола и потребителско име ще ти иска и как ще го инсталираш, ако е portable? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост