hrist Публикувано Май 28, 2010 Author Report Share Публикувано Май 28, 2010 а може ли този файл logonui.exe да се копира дирекно от инсталациония диск? щото имам и такъв CD които не е бутващ. той ми е първия които записах с програмата и съм збъркал, записах го в папка и сега го отварям и му виждам чаркулите, та този файл въпросния е в папката i386 и именуван с главни букви цитирам, LOGONUI.EX да точно така е без "E" вашите мнения по въпроса?. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 а може ли този файл logonui.exe да се копира дирекно от инсталациония диск? щото имам и такъв CD които не е бутващ. той ми е първия които записах с програмата и съм збъркал, записах го в папка и сега го отварям и му виждам чаркулите, та този файл въпросния е в папката i386 и именуван с главни букви цитирам, LOGONUI.EX да точно така е без "E" вашите мнения по въпроса?.Може, като се използва командата expand, напр.:expand e:\i386\logonui.ex c:\windows\system32\logonui.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 28, 2010 Author Report Share Публикувано Май 28, 2010 Може, като се използва командата expand, напр.:expand e:\i386\logonui.ex c:\windows\system32\logonui.exeможе ли по подробно обяснение? пише ли се командата и къде точно се пише? извинявам се ама не ми се налагало да правя такова нещо и не знам, а когато не знае човек е по добре да пита, нали така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Командата се въвежда в Command Prompt (Start -> Run... -> cmd).В примера, който съм написал, командата ще потърси файла logonui.ex в папката \i386\ на устройство е: и ще го разархивира в папката \windows\system32\ на устройство с:. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 28, 2010 Author Report Share Публикувано Май 28, 2010 Командата се въвежда в Command Prompt (Start -> Run... -> cmd).В примера, който съм написал, командата ще потърси файла logonui.ex в папката \i386\ на устройство е: и ще го разархивира в папката \windows\system32\ на устройство с:.и само с тази команда ли cmd в run? а диска трябва ли да е поставен или няма значение кога ще до поставя и кой диск, бутващия ли или не бутващия? моля за обяснение от начало до край на операцията! казвате ми една команда, после друга и аз се обърках Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Boot-ващият диск нека бъде в оптичното устройство, когато въвеждаш командата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Първо изпълняваш това:Start -> Run... -> cmdТака стартираш Command Prompt, в който след това въвеждашexpand e:\i386\logonui.ex c:\windows\system32\logonui.exeТова е при положение, че имаш оптично устройство е:, дискът с файла logonui.ex е поставен в него и операционната ти система е инсталирана в устройство с:. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 28, 2010 Author Report Share Публикувано Май 28, 2010 Boot-ващият диск нека бъде в оптичното устройство, когато въвеждаш командата.BOOT ама не е този бот с който е инсталиран windowsa ми. то ако беше така при сканиране на файловете щеше да се копират развалените или изтритите файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Просто постави инсталационния диск на Windows в оптичното устройстово и направи, каквото колегата ти посочи по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 28, 2010 Author Report Share Публикувано Май 28, 2010 не става процедурата. явно без оригиналния бот диск няма да стане. ще чакам моячовек да го оправи. благодаря за мненията все пак научих нещо ново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Юни 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2010 ОПРАВИХ ПРОБЛЕМА!!!!!!!! ВЪПРОСА СЕ ОКАЗА НЕ В ФАЙЛА LOGONUI.EXE А В РЕГИСТЪРА!. НАПРАВИХ НОВ ПО ОПИСАНИЕТО В ФОРУМА НА ZONELAPS И СТАНА. ЕТО И ШОТ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО МИ СЕ ПРИТЕКОХА НА ПОМОЩ!!!. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост