Jump to content

Препоръчан пост

а може ли този файл logonui.exe да се копира дирекно от инсталациония диск? щото имам и такъв CD които не е бутващ. той ми е първия които записах с програмата и съм збъркал, записах го в папка и сега го отварям и му виждам чаркулите, та този файл въпросния е в папката i386 и именуван с главни букви цитирам, LOGONUI.EX да точно така е без "E" вашите мнения по въпроса?.
Сподели другаде

а може ли този файл logonui.exe да се копира дирекно от инсталациония диск? щото имам и такъв CD които не е бутващ. той ми е първия които записах с програмата и съм збъркал, записах го в папка и сега го отварям и му виждам чаркулите, та този файл въпросния е в папката i386 и именуван с главни букви цитирам, LOGONUI.EX да точно така е без "E" вашите мнения по въпроса?.

Може, като се използва командата expand, напр.:

expand e:\i386\logonui.ex c:\windows\system32\logonui.exe

Сподели другаде

Може, като се използва командата expand, напр.:

може ли по подробно обяснение? пише ли се командата и къде точно се пише? извинявам се ама не ми се налагало да правя такова нещо и не знам, а когато не знае човек е по добре да пита, нали така? :)
Сподели другаде

Командата се въвежда в Command Prompt (Start -> Run... -> cmd).

В примера, който съм написал, командата ще потърси файла logonui.ex в папката \i386\ на устройство е: и ще го разархивира в папката \windows\system32\ на устройство с:.

Сподели другаде

Командата се въвежда в Command Prompt (Start -> Run... -> cmd).

В примера, който съм написал, командата ще потърси файла logonui.ex в папката \i386\ на устройство е: и ще го разархивира в папката \windows\system32\ на устройство с:.

и само с тази команда ли cmd в run? а диска трябва ли да е поставен или няма значение кога ще до поставя и кой диск, бутващия ли или не бутващия?

моля за обяснение от начало до край на операцията! казвате ми една команда, после друга и аз се обърках :crosseyes1:

Сподели другаде

Първо изпълняваш това:

Start -> Run... -> cmd

Така стартираш Command Prompt, в който след това въвеждаш

Това е при положение, че имаш оптично устройство е:, дискът с файла logonui.ex е поставен в него и операционната ти система е инсталирана в устройство с:.

Сподели другаде

Boot-ващият диск нека бъде в оптичното устройство, когато въвеждаш командата.

BOOT ама не е този бот с който е инсталиран windowsa ми. то ако беше така при сканиране на файловете щеше да се копират развалените или изтритите файлове.
Сподели другаде

:peace: ОПРАВИХ ПРОБЛЕМА!!!!!!!! ВЪПРОСА СЕ ОКАЗА НЕ В ФАЙЛА LOGONUI.EXE А В РЕГИСТЪРА!. НАПРАВИХ НОВ ПО ОПИСАНИЕТО В ФОРУМА НА ZONELAPS И СТАНА. ЕТО И ШОТ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО МИ СЕ ПРИТЕКОХА НА ПОМОЩ!!!.

post-15362-12756498307484_thumb.jpg

Сподели другаде