hrist Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 Здравейте! имам такъв проблем. анти вирустната ми е ZA и ми хвана logonui.exe като червей троянец и не даде да го трия а в medium го затвори и аз питах един по разбиращ по тази част дали да го изтрия и той ми каза, да. обаче сега нямам приветстващия екран при старт и автоматичното влизане. искам да го оправя но не знам как. опитах с repаir на виндовса от бутващ cd с програмата обаче не мога да го задействам. като заредя диска ми излезе менюто му рестартиравам компа и натискам f6 обаче не се появява синия екран за сетуп на виндовса, помагайте.......... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 Пробвай да напишеш в run sfc /scannow. Изчакай процесът да завърши (може да ти поиска и диск) и рестартирай компютъра и докладвай за промени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 25, 2010 Author Report Share Публикувано Май 25, 2010 ами пробвах в търсене - run обаче резултат нямаше. къде точно се пише това sfc /scannow и с интервал ли се пише или без щото пробвах и без интервал пак няма резултат от търсенето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 ами пробвах в търсене - run обаче резултат нямаше. къде точно се пише това sfc /scannow и с интервал ли се пише или без щото пробвах и без интервал пак няма резултат от търсенето.Run се намира в старт меню точно под търсене.В него пишеш sfc /scannow и натискаш ok . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 ами пробвах в търсене - run обаче резултат нямаше. къде точно се пише това sfc /scannow и с интервал ли се пише или без щото пробвах и без интервал пак няма резултат от търсенето.Не в "Търсене" - в "Изпълни" (Run) пишеш командата с интервал --> OK (Enter). Приготви си и инсталационния диск, защото ще ти го иска. Ако уиндоусът ти е активиран нелегално с инструмент от рода на AntiWPA (Anti-Windows Product Activation), можеш да й кажеш "сбогом" на активацията - ще ти бъде надлежно деактивиран и ще трябва пак да го активираш. Тези случаи обаче са редки. Да не те плаша сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 25, 2010 Author Report Share Публикувано Май 25, 2010 Run се намира в старт меню точно под търсене.В него пишеш sfc /scannow и натискаш ok . да, направих го обаче за момент се появи прозорче в черно даже неможе да се види какво пише на него от бързината и толкова. друго да ме посъветвате?. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 Би трябвало след "черното прозорче" да се появи това >http://picbg.net/u/53972/37216/435942.jpgслагаш инсталационния диск и натискаш Retry Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 26, 2010 Author Report Share Публикувано Май 26, 2010 е, би трябвало ама не се появи, защо е така? :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 А пишеш ли командата правилно? Понеже и аз бърках в началото но като я копирах от форума (това беше преди доста време) и всичко си стана както трябва! Обърни внимание ,че има разстояние след sfc и тогава е наклонената черта със scannow! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 26, 2010 Author Report Share Публикувано Май 26, 2010 А пишеш ли командата правилно? Понеже и аз бърках в началото но като я копирах от форума (това беше преди доста време) и всичко си стана както трябва! Обърни внимание ,че има разстояние след sfc и тогава е наклонената черта със scannow!досетих се след като писах последното си съобщение тук, грешката е че копирах командата от чужд сайт и там беше згрешена, беше с интервал и след "/". та направих необходимото и нищо няма промяна в старта на компа, а ми отне час работа че повече казвам го горе долу. ами никой не ми каза че има ръчна работа повреме на процеса, на всяко поискване на диска се натиска retry. така ли трябва да е?. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 досетих се след като писах последното си съобщение тук, грешката е че копирах командата от чужд сайт и там беше згрешена, беше с интервал и след "/". та направих необходимото и нищо няма промяна в старта на компа, а ми отне час работа че повече казвам го горе долу. ами никой не ми каза че има ръчна работа повреме на процеса, на всяко поискване на диска се натиска retry. така ли трябва да е?. Не. Иска си да си сложиш диска, от който си инсталирал уиндоуса, ако имаш същия. Не става с друг. Без диск нищо не си свършил, само си си загубил времето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 27, 2010 Author Report Share Публикувано Май 27, 2010 Не. Иска си да си сложиш диска, от който си инсталирал уиндоуса, ако имаш същия. Не става с друг. Без диск нищо не си свършил, само си си загубил времето.ами имам диск с WINDOWS и го бях сложил обаче явно трябва да е точно същия с който е инсталиран виндовса щото този дето го слагам аз си го записах. а как се работи с кейгена за виндолс? щото когато го заредя и му дам първите команди ми иска сериен номер. и друго снощи четах че ако се копира този файл ще се оправи. вярно ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 27, 2010 Report Share Публикувано Май 27, 2010 Въвеждаш сериен номер и продължаваш инсталацията. Относно кейгени и пр. пособия, се запознай с т.3 от правилата на форума Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 27, 2010 Author Report Share Публикувано Май 27, 2010 Въвеждаш сериен номер и продължаваш инсталацията. Относно кейгени и пр. пособия, се запознай с т.3 от правилата на форума ок. виноват! не бях прочел правилата на форума Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2010 Report Share Публикувано Май 27, 2010 ок. виноват! не бях прочел правилата на форума Но си се съгласил с тях при регистрация. Как се съгласяваш с нещо, което не си прочел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост