krissia Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Здравейте, имам следния проблем с Windows 7 ,като поработи около 2 часа лаптопа ми се изключва и после трябва да го включа аз ,не е рестартиране, немога да разбера от къде идва проблема дали е лаптопа или в windowса,след като го включа ми дава някаква грешка на windows и ме пита дали да го стартирам по стандартия начин, според мен тази грешка може да ми я дава и от принудително изключване.Моля за помощ.Бяха ми казали да проверя в БИОС но незнам как да го намеря и какво да видя там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2010 Report Share Публикувано Май 23, 2010 Прилича ми на хардуерен проблем. Това го прави, докато е свързан към електрическата мрежа? Ако да, опитай да махнеш батерията.Добра идея би била да опиташ с някоя live дистрибуция на Windows или Linux, колкото да разбереш дали след време ще се изключи отново сам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост