Jump to content

Въпроси за Уиндоус 7.

ozic

Препоръчан пост

Здравейте. Някой знае ли какво значи тази грешка(шот1)? Получи се, като се опитах да килна explorer.exe( килвал съм го сигурно над 100 пъти и не беше ми правил този номер...до сега). А инфото от event log online help(шот2), просто не помага по никакъв начин.

п.п Операционна уиндоус 7 32 бит. От 5 месеца съм с него и това е първия проблем с който се сблъсквам.

п.п2 Сканирах с мбам и авира. Нищо не откриват.

post-8656-12753216513323_thumb.jpg

post-8656-12753216665144_thumb.jpg

Сподели другаде

Има ли смисъл от тях,

Не.

натоварват ли системата,

В общи линии не. Макар да е възможно да заемат някакви ресурси чрез резидентни услуги, надали ще е осезаемо.

могат ли да окажат негативно въздействие като цяло, ...?

Да. При човъркане на неправилните опции, почистване на регистратурата, освобождаване на RAM и прочее глупости е възможно да се оплескат нещата. Това се случва относително рядко, но е възможно.

Сподели другаде

могат ли да окажат негативно въздействие като цяло, ...?

Да. При човъркане на неправилните опции, почистване на регистратурата, освобождаване на RAM и прочее глупости е възможно да се оплескат нещата. Това се случва относително рядко, но е възможно.

:thumbsup:

Преди около месец имах неблагоразумието да използвам такава програма са "почистване на регистрите". Поне 3 пъти :punish: се наложи да използвам резервното копие, за да възстановявам системата, докато разбера, кой е причинителят на проблемите. А те бяха повече от странни - просто Вистата не искаше да отвори нормално акаунта, а създаваше "временен" акаунт, в който липстваха настройките на истинския, въпреки, че цялата файлова структура беше непокътната. Просто "registry cleaner"-a чистише повече от необходимото.... :crosseyes1:

Сподели другаде