pepybg Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 Здравейте,моля за пояснение от ваша страна за ъпдейт KB 971033, за Windows 7.Получих го, запознах се с действието му на старицата на Microsoft (че проверява системата за валидност).Реших да не го инсталирам докато не получа и други мнения.Прощавайте, но не мога да разбера логиката за да го инсталирам?Освен да проверява валидността аз не разбрах за друго за какво служи?Ще съм ви благодарен да поясните трябвали въобще да се инсталира и ако трябва защо?Дали е свързано с предстоящото излизане на SP1 за Windows 7! и дали предстоящото излизане на SP1 няма да иска да се инсталира ъпдейта?Благодаря предварително на отговорилите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 Здравейте,моля за пояснение от ваша страна за ъпдейт KB 971033, за Windows 7.Получих го, запознах се с действието му на старицата на Microsoft (че проверява системата за валидност).Реших да не го инсталирам докато не получа и други мнения.Прощавайте, но не мога да разбера логиката за да го инсталирам?Освен да проверява валидността аз не разбрах за друго за какво служи?Ще съм ви благодарен да поясните трябвали въобще да се инсталира и ако трябва защо?Дали е свързано с предстоящото излизане на SP1 за Windows 7! и дали предстоящото излизане на SP1 няма да иска да се инсталира ъпдейта?Благодаря предварително на отговорилите!Не го инсталирай, не ти трябва и за нищо не служи, освен за проверка, дали уина ти е пиратски или легален. А за sp1 ...четох, че към края на годината ще излезе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 В общи линии е единствено и само обновление с цел борба срещу пиратството. Ако Windows-ът ти е нелегален, обновлението ще ти създаде малко или много главоболия. Ако Windows-ът ти е легален, няма да имаш проблеми. Независимо дали разполагаш с легално или нелегално копие, нужда от въпросната кръпка няма така или иначе, така че наистина е по-разумно да не се инсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост