Jump to content

Търся Програма

Препоръчан пост

Значи незнам дали ще ме разберете извинявам се предварително !!

Значи когато миксирам една песен и искам да имам,Програма дето ще си пиша там името си, и да казва името ми на (ГЛАС) по време като миксирам песента. Моля ви се много ако знае как става кажете ми

Ще сам сърдечно благодарен за негооо който я казва!!!

Редактиран от manetooo
Сподели другаде

Искаш да се правиш на Рафтър ли беше, какъв беше ...

Уважавам мнението на antishoC , но честно казано не вярвам да може да си напишеш името и програмата да ти го каже на глас / каквото е твоето изискване /. По - скоро трябва да грабнеш микрофона и да си запишеш ти самия глас , или каквото там да звучи. След това да го обработиш / плътност, сила, тембър, скорост ... /. От там нататък се изиства просто в необходимия момент да сложиш готовия колаж на съответното място.

Дано съм бил ясен като идея. Успех.

Сподели другаде

Ето ти пример :

Това е малка реклама на СофтВизия. Държа да отбележа, че тук авторски права не са нарушавани, защото създаването на музиката и нейната обработка и запис са изцяло лични.

Сподели другаде

On 5/19/2010 at 3:15 PM, manetooo написа:

Значи незнам дали ще ме разберете извинявам се предварително !!

Значи когато миксирам една песен и искам да имам,Програма дето ще си пиша там името си, и да казва името ми на (ГЛАС) по време като миксирам песента. Моля ви се много ако знае как става кажете ми

Ще сам сърдечно благодарен за негооо който я казва!!!

А добро утро !

Следващия път като пишеш, вземи отгърни правописния речник. Или направи справка ТУК, за да разбереш дали пишеш думата правилно.

Сподели другаде