Jump to content

проблем с интернета след преисталация , помощ

devilix

Препоръчан пост

Здравейте моля някой да даде савет или насока какво да правя , преисталирах си ( за първи път го правя ) windowsa че компа много циклеше ( xp е операционата система ) и сложих драиверите дето са на диска с компютъра който ми дадоха сложих и един за видео картата но проблема е че сега нищо немога да свалям windowsa не се упдеитва повечето страници не ми ги отваря a тези който отваря с големи мъки зареждат само до някаде а интернета на лаптопа вържи без проблем и това ме навежда на мисалта че нещо не съм направил как трябва на настолния или не съм сложил нещо
Сподели другаде

Има и вероятност да си попаднал на некачествен инсталационен диск, т.нар. самоделки. Иначе има вероятност някой драйвер да не е инсталиран като хората. Обаче с информацията, която си ни дал е почти невъзможно да ти помогнем. Освен това виж в Event Viewer дали няма някакви съобщения за грешки.
Сподели другаде

Инсталирах го на чисто . Не ми дава никакви грешки и в device manager не показва липсващи драивери ! Windows-a съм госвалил от zamunda !

Ако нещо друго ви интерсува питаите !

Сподели другаде

Инсталирах го на чисто . Не ми дава никакви грешки и в device manager не показва липсващи драивери ! Windows-a съм госвалил от zamunda !

Сигурно ли е,че това са точните драйвъри(специално за интернета)? Лаптопът и настолният по един и същ начин ли са свързани? Имаше ли проблеми с интернета преди преинсталацията?

Сподели другаде

Windows-a съм го свалил от zamunda !

Добре е да кажеш преди да си преинсталираш Win-a имал ли си някакъв проблем с нета. Да кажеш кой точно Win от замундата си изтеглил, защото там често се навъртат разни самоделки. Казваш че имаш лаптоп и настолен, предполагам ( ти ще кажеш ) си с рутер. Там пипал ли си нещо ? Също какъв софт ( защитна стена, антивирус ) си сложил. Възможно е те също по някакъв начин да ти ограничават достъпа.

Сподели другаде

Щом е свален от "Замунда" едва ли е чист.

Сподели другаде