devilix Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Здравейте моля някой да даде савет или насока какво да правя , преисталирах си ( за първи път го правя ) windowsa че компа много циклеше ( xp е операционата система ) и сложих драиверите дето са на диска с компютъра който ми дадоха сложих и един за видео картата но проблема е че сега нищо немога да свалям windowsa не се упдеитва повечето страници не ми ги отваря a тези който отваря с големи мъки зареждат само до някаде а интернета на лаптопа вържи без проблем и това ме навежда на мисалта че нещо не съм направил как трябва на настолния или не съм сложил нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Когато преинсталира форматира ли или инсталира върху старата ОС? Първо слагаш драйвера за дъното, после за видеокартата и тогажа другите драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Има и вероятност да си попаднал на некачествен инсталационен диск, т.нар. самоделки. Иначе има вероятност някой драйвер да не е инсталиран като хората. Обаче с информацията, която си ни дал е почти невъзможно да ти помогнем. Освен това виж в Event Viewer дали няма някакви съобщения за грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devilix Публикувано Май 18, 2010 Author Report Share Публикувано Май 18, 2010 Инсталирах го на чисто . Не ми дава никакви грешки и в device manager не показва липсващи драивери ! Windows-a съм госвалил от zamunda !Ако нещо друго ви интерсува питаите ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Инсталирах го на чисто . Не ми дава никакви грешки и в device manager не показва липсващи драивери ! Windows-a съм госвалил от zamunda !Ако нещо друго ви интерсува питаите ! Сигурно ли е,че това са точните драйвъри(специално за интернета)? Лаптопът и настолният по един и същ начин ли са свързани? Имаше ли проблеми с интернета преди преинсталацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Windows-a съм го свалил от zamunda !Добре е да кажеш преди да си преинсталираш Win-a имал ли си някакъв проблем с нета. Да кажеш кой точно Win от замундата си изтеглил, защото там често се навъртат разни самоделки. Казваш че имаш лаптоп и настолен, предполагам ( ти ще кажеш ) си с рутер. Там пипал ли си нещо ? Също какъв софт ( защитна стена, антивирус ) си сложил. Възможно е те също по някакъв начин да ти ограничават достъпа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Всъщност е нужно просто да кажеш дали Windows е самоделка или е чист. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Инсталирах го на чисто . Не ми дава никакви грешки и в device manager не показва липсващи драивери ! Windows-a съм госвалил от zamunda !Ако нещо друго ви интерсува питаите ! Щом е свален от "Замунда" едва ли е чист. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост