slunchev_udur Публикувано Май 17, 2010 Report Share Публикувано Май 17, 2010 Здравейте ! От няколко дена си инсталирах Windows7 ,обаче от снощи забелязах че програмата Vloader нещо не работи както трябва :(. Значи когато тегля клип от сайта vbox7 в какъвто да е формат програмата си тръгва да тегли и конвертира но когато реша да я пусна в winamp ми показва, че няма минути и секунди показва ми 0:00 :(.Когато реша да тегля клип от сайта на youtube там вече не тръгва да се тегли .Та искам да попитам къде ми е грешката защо не работи както преди програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 17, 2010 Report Share Публикувано Май 17, 2010 Може просто програмата да не поддържа windows 7 (предполагам) ,но ако си с Mozilla Firefox аддни си тази добавка и ще ти тегли всички клипове от всички сайтове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Май 19, 2010 Author Report Share Публикувано Май 19, 2010 Здравейте ! Преди да си сложа WIndows 7 бях сложила на мозилата тази добавка но не можах да я разбера как работи искаше ми да се регистрирам или нещо такова . До колкото разбрах можело да се направи Vloader да работи с WIndows 7 трябва само нещо такова да направя абе то си става програмата ам тряало да се оправи съвместимоста оправих си я и ся си е екстра но не ми е ясно как да го направя :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 19, 2010 Report Share Публикувано Май 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6d1ZEY639dE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Май 20, 2010 Author Report Share Публикувано Май 20, 2010 Здравей! Гледах клипа и до колкото разбрах не може да тегли в mp3 ,а аз това търся да си тегля клипчетата само музиката тоест mp3 и за това си изтеглих програмката Vloader .Имало начин но явно аз ще трябва да си блъскам тиквата по силно за да се справя . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 Сигурен ли си че няма за сваляне на *mp3 ? http://prikachi.com/files/1595670P.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Май 21, 2010 Author Report Share Публикувано Май 21, 2010 Здравей ! Явно ще трябва да разуча по внимателно тази добавка .Но си предпочитам Vloader ако намеря решение на проблема ще го споделя за да може и другите като мен който държат на тази програмка Vloadera да се справят Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост