m0rgan Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Проблема е че нямам ъп и доун ...... ето един скриин да си спестя писането и да е по - нагледно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Откога е проблема? Тоя аваст какъв е, дето си го инсталирал - има ли защитна стена в него? Да не е спрян случайно достъпа до мрежата на µTorrent? Може също да дадеш да се обнови до версия 2.0.2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Ако погледнеш жълтото триъгълниче долу, ще видиш, че имаш проблеми със свъзаността. Освен това може да имаш някакви проблеми с паский-а на замундата, в профила си отиди и избери Поднови ключа и направи промените. Рестартирай след това и торент клиента си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 18, 2010 Author Report Share Публикувано Май 18, 2010 Проблемчето се оправи. Идваше от аваст-а който явно е спирал работата на торент-а... един преинстал и всичко е ток и жица Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Здравейте .Аз имам този проблем Моята връзка . Питам се защо е така ?Защо дава тези грешки ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Променено е местоположението на свалените файлове сигурно (там, дето пише Invalid...)... Трябва да направиш проверка, да видиш къде са, да ги пуснеш пак. Може и да ги махнеш, ако вече имат коефициент. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Здравейте .Май имаш право за това ,че са преместени но не знам как да ги възстановя :(. Не ми се ще пак да ги пускам да се теглят нали вече ги имам,не може ли да ги възстановя и да ги пусна да сийдват . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Декември 31, 2010 Report Share Публикувано Декември 31, 2010 Здравейте .Май имаш право за това ,че са преместени но не знам как да ги възстановя :(. Не ми се ще пак да ги пускам да се теглят нали вече ги имам,не може ли да ги възстановя и да ги пусна да сийдват . Отиваш в сайта от където си ги дърпал и сваляш наново всеки файл там където си ги преместил. Програмата uTorrent ще направи хеш-проверка и ще можеш отново да ги сийдваш. няма да ти отчете в сайта никакъв трафик на даунлоуд, споко. Така даже може да сийдваш торенти свалени и от друг тракер и да ги сийдваш в съвсем друг. Естественно трябва да са със същото име. А може да провериш в C:\Documents and Settings\\Application Data\uTorrent дали се пазят там и от там да ги стартираш като пак зададеш дирикторията на сваляне там където са преместени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Януари 1, 2011 Report Share Публикувано Януари 1, 2011 Така даже може да сийдваш торенти свалени и от друг тракер и да ги сийдваш в съвсем друг.Може да ги сийдва, но ако го усетят от торент тракера следва бан по ип адрес. Мисля, че повечето торент тракери не го позволяват - торенти свалени от един тракер, да се сийдват в друг. Не знам защо, но е факт. Така че да има едно наум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост