Jump to content

Не ми се отварят линковете от скайп

Препоръчан пост

Не ми се отварят линковете от скайп, т.е. като кликна върху някой линк се отваря Опера, но си остава на началната страница. Ако някой знае как да го оправя ще съм много благодарна!

Windows XP Pro; Opera 10.53; Skype 4.1.

PS: Проверявах за зловреден софтуер със SAS и MBAM.

Сподели другаде

Тествах въпросните версии на виртуална машина и всичко работи нормално. Може би ще е добра идея да опиташ да преинсталираш двете програми, като за Opera оставиш отметката да е браузър по подразбиране.
Сподели другаде

При мен е същата работа ,но е нарочно !!!

Като си инсталирала Skype си махнала някои отметки и за това е така.

Освен това като ,чукнеш един път на линка се отваря Opera без самият линк.

Но след като вече браузера е отворен и чукнеш 2-ри път на линка трябва вече да го зареди.

:peace:

Сподели другаде

Не ми се отварят линковете от скайп, т.е. като кликна върху някой линк се отваря Опера, но си остава на началната страница. Ако някой знае как да го оправя ще съм много благодарна!

С двоен клик се отварят линковете в новите версии на Skype. Влиза в действие браузърът по подразбиране, който е зададен.

Сподели другаде

Здравей, имах същия проблем но с опера 10.52 и предишните версии след опера 9.64. Имам два компютъра и на двата ефекта беше същия. От форума на опера не можаха да ми помогнат. Според мен причината е в операта, явно има някакво неразбирателство с някоя от програмите в компютъра ти. Аз съм с уиндоус 7 и при мен опера 10.53 прави други магарии, затова пак минах на опера 9.64. Нещо от опера май не знаят какво правят, всеки месец изкарват някакви финални версии, които се държат като алфи. :crosseyes1:

Сподели другаде

Благодаря на всички, които се отзоваха!

Оказа се, че като кликна втори път върху линка, той се отваря, но аз искам да си е както преди. Ще послушам съвета на Night_Raven - довечера ще преинсталирам Skype и Opera и ще видя какво ще стане. Имам само един малък проблем - знам, че има начин да запазя отметките в Opera, но не спомням как.

Сподели другаде

Всъшност ако искаш да запазиш само отметките, можеш да го направиш и без допълнителни инструменти от меню File (Файл) -> Import and Export (Внасяне и изнасяне) -> Export Opera Bookmarks... (Изнеси отметките...), но ако искаш да си запазиш и още неща (менюта, настройки и т.н.), ще ти е много по-лесно с програмата в горния коментар.
Сподели другаде