ares85ares Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Не ми се отварят линковете от скайп, т.е. като кликна върху някой линк се отваря Опера, но си остава на началната страница. Ако някой знае как да го оправя ще съм много благодарна!Windows XP Pro; Opera 10.53; Skype 4.1. PS: Проверявах за зловреден софтуер със SAS и MBAM. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Радвай се, че не се отварят, че обикновено от там влизат заразите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Тествах въпросните версии на виртуална машина и всичко работи нормално. Може би ще е добра идея да опиташ да преинсталираш двете програми, като за Opera оставиш отметката да е браузър по подразбиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 При мен е същата работа ,но е нарочно !!! Като си инсталирала Skype си махнала някои отметки и за това е така. Освен това като ,чукнеш един път на линка се отваря Opera без самият линк.Но след като вече браузера е отворен и чукнеш 2-ри път на линка трябва вече да го зареди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Не ми се отварят линковете от скайп, т.е. като кликна върху някой линк се отваря Опера, но си остава на началната страница. Ако някой знае как да го оправя ще съм много благодарна!Windows XP Pro; Opera 10.53; Skype 4.1. PS: Проверявах за зловреден софтуер със SAS и MBAM.С двоен клик се отварят линковете в новите версии на Skype. Влиза в действие браузърът по подразбиране, който е зададен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valima Публикувано Май 17, 2010 Report Share Публикувано Май 17, 2010 Не ми се отварят линковете от скайп, т.е. като кликна върху някой линк се отваря Опера, но си остава на началната страница. Ако някой знае как да го оправя ще съм много благодарна!Windows XP Pro; Opera 10.53; Skype 4.1. PS: Проверявах за зловреден софтуер със SAS и MBAM. Здравей, имах същия проблем но с опера 10.52 и предишните версии след опера 9.64. Имам два компютъра и на двата ефекта беше същия. От форума на опера не можаха да ми помогнат. Според мен причината е в операта, явно има някакво неразбирателство с някоя от програмите в компютъра ти. Аз съм с уиндоус 7 и при мен опера 10.53 прави други магарии, затова пак минах на опера 9.64. Нещо от опера май не знаят какво правят, всеки месец изкарват някакви финални версии, които се държат като алфи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Май 18, 2010 Author Report Share Публикувано Май 18, 2010 Благодаря на всички, които се отзоваха! Оказа се, че като кликна втори път върху линка, той се отваря, но аз искам да си е както преди. Ще послушам съвета на Night_Raven - довечера ще преинсталирам Skype и Opera и ще видя какво ще стане. Имам само един малък проблем - знам, че има начин да запазя отметките в Opera, но не спомням как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 За запазване на отметки и прочие настройки при Opera, пробвай това програмче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Всъшност ако искаш да запазиш само отметките, можеш да го направиш и без допълнителни инструменти от меню File (Файл) -> Import and Export (Внасяне и изнасяне) -> Export Opera Bookmarks... (Изнеси отметките...), но ако искаш да си запазиш и още неща (менюта, настройки и т.н.), ще ти е много по-лесно с програмата в горния коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост