gala Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Здравейте!Тази игричка е специален поздрав за една красива, млада дама, която е фенка на форумните игрички- Gala. УАУ, Благодаря ти,много си мила . А сега започвам и аз, пък да видим до къде ще я добутам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Ами помогни МОЛЯБатерията се намира на ъгъла на леглото А тази червена кутия как се отваря :'( Поне едни цигари да имаше да пуши човек,а то ни цигари,ни уредбата свири Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Батерията се намира на ъгъла на леглото А тази червена кутия как се отваря :'( Поне едни цигари да имаше да пуши човек,а то ни цигари,ни уредбата свири За червената кутия ти трябват 2 пръстена и едно такова навитичко бяла, с големината на батерията. И него търси около леглото. А за музиката те очаква изненада! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Аз намерих веднъж сейфа и оттам нататък не мога да го открия по никакъв начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Аз намерих веднъж сейфа и оттам нататък не мога да го открия по никакъв начин.Ами имаш код за сейфа. Въведи го! Давай Миленски! С теб сме! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Ха, минах и втората стая, ама нещо не ми допадна много. Първата някак беше по-добра. EDIT: изнервящо е. Има много pixel hunting, т.е. да се мъчиш да кликнеш навсякъде за да не изтървеш нещо, докато мисленето остава малко повече на заден план. Веднъж събрани всички предмети не е трудно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Аз нещо май зацилких :'( .Намерих ключове,кутия,пръстени,писма,и какво ли още не, но никакъв сейф не виждам. И нищо не се случва където и да кликна. Писано ми е тук да си остана. п.с. ОООО имам напредък.Намери едното бяло и заредих кутията Редактиран Юни 12, 2006 от gala Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Ами имаш код за сейфа. Въведи го! Давай Миленски! С теб сме!Абе то кода още не мога да се усетя къде го имам, ама по-важното е, че не мога да отворя пак капака на сейфа. Веднъж успях докато гледах филма, но след това опитах сто пъти по същия начин и нищо не стана. Тъпичко малко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Моля ви, помагайте! Имам чувството, че съм на една ръка разстояние от изхода.Имам един ключ, червената кутия с пуснато филмче, празна обложка от диск и листче.Нищо друго не откривам, не разбирам за какво е кутията с филма..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) O аз сейф не виждам нито навито на хартия нещо ... и цъкам като замаяна чак ще разбия мишката тука и после ще има И тая кутия ни напред ни назад нито филм виждам пък...голяма зарибявка е тази игра!Аз намерих нещо малко в ъгъла на леглото синьо и после нихтенщай нищо не се отваря кутията :( Редактиран Юни 12, 2006 от Vanina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 преди съм си пускала филмчето...ама сега тва бяло нещо де да го намеря!? Само то ми остана за да пусна червената кутия:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Жокер: обложката от диска е ненужна. Не я бройте към важните предмети.Червената кутия е важна, защото филчето е важно, но по-към края. Моля ви, помагайте! Имам чувството, че съм на една ръка разстояние от изхода.Имам един ключ, червената кутия с пуснато филмче, празна обложка от диск и листче.Нищо друго не откривам, не разбирам за какво е кутията с филма..... Обложката я изключи. Останалите неща са свързани. Листчето с текста е много важно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) То т'ва бялото е при леглото(около възглавницата), ама и като го намерите нищо не става. Гледах филма доста пъти- и к'во от туй. някой по-напреднал да помага Редактиран Юни 12, 2006 от gala Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Здрасти!Идвам на помощ! Сладури, голям зор а?Има един лист с написан интернет адрес. Къде си въвеждате интернет адресите?Давайте смело! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 И аз стигнах до филмчето, натискам го и постоянно ме връща отначало и трябва наново да го гледам.. Почти съм се отказала.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост