WildBeast Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Форматирах целия хард и сега нямам драйвери за видео картата. Някой може ли да ми даде линк за теглене, защото вече цял следобед ровя из Интернет, тегля някакви неща, но така и не става работата.. Затрих си целия ден заради едни видео драйвери. Моля, помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Форматирах целия хард и сега нямам драйвери за видео картата. Някой може ли да ми даде линк за теглене, защото вече цял следобед ровя из Интернет, тегля някакви неща, но така и не става работата.. Затрих си целия ден заради едни видео драйвери. Моля, помогнете!ето тук са всички драйвери от официалния сайт http://www.msi.com/index.php?func=nbdriver&maincat_no=135&prod_no=1352 ATI RS690MC Chipset/VGA driver.изтегли си ги всичките и си ги запиши на диск да ги имаш.успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WildBeast Публикувано Май 16, 2010 Author Report Share Публикувано Май 16, 2010 ето тук са всички драйвери от официалния сайт http://www.msi.com/index.php?func=nbdriver&maincat_no=135&prod_no=1352 ATI RS690MC Chipset/VGA driver.изтегли си ги всичките и си ги запиши на диск да ги имаш.успех!От там изтеглих всички драйвери, които ми бяха нужни, но точно първия драйвер, който е даден (ATI RS690MC Chipset/VGA driver) не ми го изтегли изцяло.. На 99% ми излезе грешка, че не можело да се изтегли... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Каталога... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Каталога...най точно и изчерпателно!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WildBeast Публикувано Май 16, 2010 Author Report Share Публикувано Май 16, 2010 Да си жив и здрав човече! Цял ден се мотам из този Интернет, а то къде бил.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост